SOS: party recovery

Door: Anna van Niel

0
713

Na een feestje dat tot in de vroege uurtjes duurde heb je the day after een enorme kater. Herkenbaar? Wij hebben de perfecte tips om jezelf even lekker te verwennen na een drukke nacht en om alle tekenen van vermoeidheid weg te poetsen. Lees mee!

Ben je gisteren na je party met make-up en al je bed ingedoken? Niet zo goed, maar kan gebeuren. Maak je huid de dag erna extra goed schoon. Gebruik een zachte reinigingsfoam, een toner en daarna een goed voedende dagcrème. Om je huid even te laten herstellen van de make-up die tijdens het slapen erin is gewreven, is het slim om the day after zo naturel mogelijk te houden. Benieuwd wat voor impact het op je huid heeft om make-up te laten zitten tijdens het slapen? Klik dan hier!

Wil je toch graag make-up op, omdat je een belangrijke afspraak hebt? Dit zijn de tips:

  • Breng een beetje concealer onder je ogen en in je ooghoeken aan.
  • Breng ook een beetje concealer op je mondhoeken aan en smeer dit goed uit. Door richting je jukbeenderen te werken zorg je ervoor dat je mondhoeken gelift worden.
  • Poeder je gezicht af met een matte poeder.
  • Borstel je wenkbrauwen.
  • Breng een klein likje mascara aan en gebruik parelmoer kleurige oogschaduw in je ooghoeken voor een ‘eye-opening’ effect. We weten dat alcohol je lichaam uitdroogt en dat merk je waarschijnlijk ook zelf wanneer jij ‘s ochtends niets anders wilt dan een literfles water achterover slaan. Water kan geen kwaad en drink vooral een aantal glazen om de uitdroging van het lichaam een beetje te herstellen. Gisteravond vergeten om de haarlak of je getoupeerde lokken uit te kammen? Fijn, je bent wakker geworden met een enorm vogelnest op je hoofd, maar geen zorgen! Ook dit fix je zo. Was je haar en breng conditioner in de punten aan voor zacht haar zonder klitten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een heerlijk haarmasker wat de vochtbalans in je haar weer herstelt.

    Als je om vijf uur in je bed lag en je er alweer om acht uit moet heb je gegarandeerd een stel wallen onder je ogen. Wil je weten hoe je van wallen afkomt? Lees dan dit artikel!

Comments

comments