Spa day – samen een hele dag ontspannen

Door: Anna van Niel

0
1273
spa day

Een spa day op de planning klinkt natuurlijk als een godsgeschenk. De hele dag vertoeven in de mooiste spa’s, warmste sauna’s en genieten van de meest ontspannende massages. Wie wil dat nou niet? Ga jij het liefst alleen om zo wat tijd voor jezelf vrij te maken of neem je graag iemand mee naar jouw spa day? Alles is mogelijk!

Spa day: a single treatment

Als je eventjes wilt genieten van de spa, maar niet de gehele dag de tijd hebt, kun je een specifieke behandeling boeken zoals een massage of een saunabezoek. Je proeft even de mindfullness en de wellness tijdens je behandeling zodat je ook met een enkele behandeling weer helemaal verfrist en ontspannen wordt.

Spa day: a couple of hours

Wil je nét iets meer dan een enkele behandeling en geniet je graag een half dagje van zowel de sauna als van de hammam of het stoombad? Dan is het spa arrangement van een aantal uur perfect voor jou! Bij dit soort arrangementen krijg je niet alleen toegang tot een wellness walhalla, maar er wordt ook vaak een heerlijke lunch, inclusief drank en snacks verzorgd. Boek je een avondarrangement? Dan kun je in de avonduren genieten van een groot wellness aanbod, een heerlijk drankje en een stukje taart of iets lekkers. Genieten geblazen dus!

Spa day: full spa day

Wil jij all out gaan en wil je een hele dag – en wellicht nog een extra dag – onbeperkt van jouw favoriete spa genieten? Geen probleem, neem een verkwikkend voetenbad, droom weg op een zacht ligbed of blaas wat stoom af in de Turkse stoomcabines. Bij een spa arrangement betaal je voor de entree en bij deze prijs zitten heerlijke en gezonde maaltijden of verfrissende drankjes ook inbegrepen. Als je meerdere dagen wilt genieten van een spa kun je een hotelovernachting boeken en optimaal genieten!

Comments

comments