WIN: Treatwell Giftcard t.w.v. €100

0
1155

We hebben allemaal lang uitgekeken naar de zomer en eindelijk is het zo ver. Of je nou op Ibiza, aan de Spaanse Costa of gewoon in Nederland zit, jij zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en geniet van alles om je heen. Het wordt hoe dan ook magisch! Om jouw zomer nóg beter te maken,  hebben wij een leuke winactie voor je. Deel jij jouw ultieme zomerlook met Treatwell? Dan maak je kans om een Treatwell Giftcard t.w.v. €100 te winnen. Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt!

Wat kun je winnen?

Door mee te doen aan de winactie, maak je kans op een Treatwell Giftcard t.w.v. €100. Deze Giftcard kun je gebruiken voor iedere gewenste behandeling, bij 1 van de 2500+ salons op Treatwell.nl. Ga jij voor wekenlang mooie nagels met gellak, een zongebruinde huid door spray tan of wil je een totale haar make-over? De keuze is helemaal aan jou!

Wat moet je doen?

Laat ons weten wat jouw zomer magisch maakt. Deel je ultieme zomerfoto met de hashtag #summerismagictw op Instagram, Twitter of Facebook en je maakt automatisch kans op de prijs. Deel bijvoorbeeld een foto van jezelf op het strand, of in de tuin met een koud glas homemade lemonade. Let er wel op dat je jouw foto openbaar deelt, zodat wij hem ook kunnen zien.

Tot wanneer loopt de winactie?

Je kunt meedoen van maandag 20 juni 2016 tot en met dinsdag 16 augustus. De foto’s die binnen deze periode worden geplaatst met #summerismagictw doen automatisch mee in de contest.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar wordt op woensdag 17 augustus bekend gemaakt via onze social media kanalen. Volg ons daarom op Instagram, Facebook en Twitter!

Wil je zeker weten dat jij helemaal kan shinen op al je zomerse foto’s? Boek dan alvast een spray tan, nieuwe haarkleur of ga voor gladde benen.

Start sharing! #summerismagictw

*Deze actie is afgerond. De winnaar hebben wij via een privé bericht geïnformeerd.

Comments

comments