Things to do: herfst

Door: Caro Bouwhuis

0
428

Nu het een stuk grauwer en kouder wordt buiten, is het moeilijker om te bedenken wat je gaat doen. Om jou te helpen hebben wij de leukste things to do in de herfst op een rijtje gezet!

Zonsondergang bekijken

Wie zegt dat je de zonsondergang alleen maar in de zomer kunt bekijken? Het zonnetje is in het najaar misschien nog wel mooier dan in de zomer.

Dagje ontspannen in de spa

Een dagje naar de spa kan natuurlijk niet ontbreken in de herfst. Even heerlijk opwarmen en ontspannen, in je eentje, met je lover of je vrienden.

Make-over

Bezoek, samen met je besties, de make-up afdeling van een warenhuis en laat je daar opmaken! Wie weet kom jij nog thuis met de perfecte foundation of lipstick.

Love your face

Boek een gezichtsbehandeling! Bye bye droge plekjes, schilfertjes en velletjes.

Christmas is coming

Was vorig jaar je goede voornemen om dit jaar op tijd te beginnen met kerst shoppen? Als je nu alvast de stad in gaat voor je kerstinkopen heb jij zodrekt geen last minute stress of uitverkochte cadeautjes.

Cabin in the woods

Huur een huisje in het bos. Na een boswandeling kun je je gelijk opwarmen bij de open haard in je eigen (oké; voor een paar nachtjes) cabin in the woods.

Chillen in bad

Wat is er nu lekkerder dan een warm bad (mét bruisbal), een kop thee of warme choco en een boek om te lezen of een serie om te kijken?

Kussengevecht

Geen zin om in de koude wintermaanden naar buiten te gaan en bestaan je avonden met je lover of friends alleen uit films en series kijken? Hou een kussengevecht! Een fun avondje gegarandeerd.

Sunkissed skin

Kun je maar geen afscheid nemen van het heerlijke zonnetje en de daarbij horende sunkissed skin? Boek dan een spray tan en geniet net even wat langer van je kleurtje!

Read next:
> Make-up vlekken uit je kleding krijgen
> Waarom moet je regelmatig naar de kapper gaan?

Comments

comments