Top 5 leuke kinderkappers!

Door: Anna van Niel

0
1444
kinderkappers

Wist je dat Treatwell een heleboel kappers aanbiedt die gespecialiseerd zijn in het knippen van kids? Voor jou hebben we een top 5 met leuke kinderkappers op een rijtje gezet, want zeg nou eerlijk, die keer dat je dochter zelf de schaar in haar haar zette was niet heel succesvol…

Vanessa Swillens Haarstylist

Deze fijne kapper in Den Haag ziet er strak maar ontzettend gezellig uit. Vanessa is een ware hairlover en werkt gepassioneerd, nieuwsgierig en professioneel. Ze geniet ervan om haar ervaring en kennis te combineren met de wensen en persoonlijkheid van je kids, om zo samen het perfecte kapsel te creëren. Vanessa werkt hiervoor graag met de producten van Kevin.Murphy. Deze zijn huid-, haar- en milieuvriendelijk en geschikt voor iedere stijl en persoonlijkheid. Fijn voor de gevoelige kinderhuid!

kinderkappers

Kinderkapsalon Ginius

Een echte genie op het gebied van kinderkappers is deze salon wel. Met het hele gezin naar de kapper wordt een feestje bij Kinderkapsalon Ginius. Niet alleen je kind wordt hier geknipt, ook de ouders kunnen zich laten knippen en kleuren. Je kind kan kiezen tussen geknipt worden op een paard of zittend in een brandweerauto. Gaaf! De allerkleinste klantjes kunnen ook op schoot worden geknipt. Tijdens het wachten kunnen de kids televisie of een DVD kijken, een boekje lezen of spelen in de speelhoek. Bij het weggaan mogen ze grabbelen of iets lekkers uitzoeken. Er wordt met biologische producten gewerkt. Geweldig toch?

kinderkappers

Haarsalon FRIZZ

Op een unieke locatie in het centrum van Arnhem is Haarsalon FRIZZ gevestigd. Een enthousiast team staat klaar om al jouw kind zijn of haar haarwensen in vervulling te brengen. Ze werken met producten van L’ANZA. Deze haarproducten zijn dierproef-, gluten- en sulfaatvrij. Zo wordt er op een bewuste wijze een geweldig resultaat gecreëerd. Daarnaast is de salon ontzettend mooi en modern vanbinnen. Bij FRIZZ zit je gegarandeerd goed!

kinderkappers

Rock ‘n Hair

Rock n’ Hair, in de Edisonstraat in Eindhoven is een unieke vintage salon die all about hair zijn. Hun slogan luidt dan ook: ‘Life’s too short for boring hair’. Voor je kinderen is deze salon geschikt omdat ze hun ogen uit kunnen kijken naar de prachtige LP’s en andere vintage spulletjes die de salon sieren.

kinderkappers

Jooze

Midden in de Pijp op de Gerard Doustraat zit Jooze, dit betekent uitstraling en allure. Ze knippen en stylen alle soorten haar, van black tot Europees. Niets is het team te degelijk of te kinky, van extensions tot dreadlocks, van straight tot urban. De hairspecialisten zijn dus van alle markten thuis en helpen jouw kinderen graag aan een nieuwe, prachtige coupe!

kinderkappers

Comments

comments