Top 6: black hair salons!

Door: Anna van Niel

0
4138
Top 6: black hair salons

Beschik jij over prachtige krullen of kroeshaar? Zolang jij je haar goed onderhoudt is het prachtig, en daar helpen onze professionals je maar al te graag bij. Omdat we de struggle kennen van een goede kapper voor verschillende haartypes te vinden lichten we deze keer onze top 6 van black hair salons uit! Lees snel verder en boek je afspraak!

Mixt colors

In deze salon in Eindhoven komen mensen uit allemaal verschillende culturen en hierom kom je bij het binnenstappen van deze salon terecht in een warm bad vol gastvrijheid. Het personeel is gespecialiseerd in het werken met black hair, hairweaving, vlechten, straighten of krullen en hier ben jij dus met je kroeshaar of krullen in de juiste handen. Dit is echt een aanrader voor de black hair girls (and boys) onder ons!
mixtcolours

Fresh Hair

De Amsterdamse salon Fresh Hair is dé plek voor de perfecte weave of pruik. De salon is van maandag tot zaterdag open en ligt in het gezellige Oud-West. Terwijl je de Foodhallen om de hoek even meepakt voor een lekkere lunch kun je daarna langs Fresh Hair om je haar te laten knippen of verzorgen. De professionele kapster is een warme vrouw die jou de beste service bieden wil!
beste black hair salons

Precious Touch

De naam zegt het al eigenlijk, je wordt heel precious behandelt, met veel zorg en beleid. Mannen, vrouwen en kinderen zijn hier welkom en je kunt hier niet alleen terecht voor black hair, maar ook Europees haar. Bijzonder is dat deze salon gespecialiseerd is in Braziliaans, Indiaas en Malaysian hair. Je kan in deze Amsterdamse salon uren vertoeven, want ze bieden ontzettend veel verschillende behandelingen aan. Zo kun je er terecht voor je haar, maar ook verzorgen ze visagie, wimperextensions, manicure, pedicure en massages! Wat een paradijs!
beste black hair salons

Tasha’s Hairsalon

Als je gezegend bent met een afrokapsel, lange lokken of krullen kun je terecht bij Natasia in Rotterdam. Natasia helpt je graag met haar vakkundigheid aan een prachtig kapsel en geen haartype is haar te gek. Een mooi extraatje: parkeren is hier gratis! Wat wil je nog meer? Een professionele behandeling met heerlijke producten speciaal voor verschillende haartypes en een warme sfeer!
beste black hair salons

Barbershop Humpa

Dit is echt een place to be voor de mannen! Je kunt hier terecht voor alle haartypes, maar in het bijzonder zijn ze gespecialiseerd in het werken met afrokapsels! In deze stoere barbershop ben je in veilige handen en kun je terecht voor je baard en snor of voor je kapsel. Humphrey is een getalenteerde barber die er alles aan doet om jou de beste service te verlenen en je tevreden de salon laat verlaten.
beste black hair salons

Reflexx Kappers/ Stylez by Nancy

Deze salon in Eindhoven beschikt over een professioneel team dat gespecialiseerd is in Europees en black hair. Met vriendelijk en behulpzaam personeel worden jouw wensen waargemaakt. Je kunt er ook terecht voor visagie, bruidsarrangementen of photoshoots. Dus wil jij een mooi kapsel en sprankelende make-up voor een avondje uit? Dan zit je hier gegarandeerd goed!
beste black hair salons

Comments

comments