Top 7 bijzondere beauty-treatments

Door: Anna van Niel

0
1459
beauty-treatments

Tegenwoordig kun je alle kanten op, op het gebied van beauty, maar sommige treatments zijn net wat meer bijzonder dan andere. Heb je al eens gehoord van een ‘Ear Candling’, een Colour Therapy of een lever bloed analyse? Anyway, na dit artikel ben je weer wat kennis rijker en misschien wil jij je hierna wel wagen aan een van deze gekke maar coole beauty-behandelingen!

Yin Yang Centrum – Daoland

Bij het Yin Yang Centrum in Amsterdam kun je terecht voor Chinese gezondheidskunde, heerlijke massages. geneeskunde en sport. Het doel van het Yin Yang Centrum is om je te helpen met je gezondheid en plezier in het leven. Maar wist je dat je hier ook terecht kunt voor een wel heel bijzondere behandeling? De acupunctuur facelift. Je gezicht wordt dus gelift met behulp van acupunctuur – naaldjes dus – in plaats van met fillers. De acupunctuur heeft een positieve werking op het collageen in de huid, wat de huid stevig maakt, en werkt volgens een traditionele Chinese geneeswijze rimpels weg.
beauty-treatments

Celebrate Life

Ooit gehoord van ‘Ear Candling’? Nee? Niet gek, maar deze bijzondere behandeling werkt ontzettend ontspannend! Ear candling, ofwel een oorkaarsentherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij een speciale kaars in je oor geplaatst wordt. De kaars heeft als doel het oor te reinigen en werkt heel ontspannend. De kaars die is gemaakt van stukjes linnen, bijenwas en kruiden wordt aangestoken en verwarmt zo de gehoorgang. Ear candling zou blijkbaar ook helpen tegen hoofdpijn, oorsuizen, andere oorklachten, stress of slapeloosheid.
beauty-treatments

Praktijk Goed Ontmoet

Wie goed doet, goed ontmoet, maar wie een lever bloed analyse doet? Het klinkt misschien gek, maar deze behandeling is uniek in zijn soort. Bij een lever bloed analyse wordt er gekeken naar de conditie van de bloedcellen en de bloedvloeistof. Uit deze behandeling kun je goed opmaken hoe het met je lichaamsconditie is gesteld en daarbij wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid stress in het lichaam.
beauty-treatments

The City Street Spa

Bij The City Street Spa kun je een Colour Therapy ondergaan. Wat houdt deze therapie in? Bij kleurentherapie wordt er gebruik gemaakt van chi energiebronnen die in zowel planten, edelstenen, kristallen, water, zonlicht en geluid voorkomen. De therapie gaat ervan uit dat kleur gebruikt kan worden om de energiebalans in je lichaam te herstellen. Tijdens de therapie worden verschillende kleuren getoond of worden er voorwerpen met kleuren op verschillende plekken op je lichaam geplaatst. De therapie kan ook je gemoedstoestand beïnvloeden op een positieve manier. Zeker iets om een keer te proberen!
beauty-treatments

Hanneke Hoppenbrouwer Healing, advies & beauty

Ooit gehoord van soul reading? Nou, dit kan bij Hanneke Hoppenbrouwer. Door middel van klanken zet zij de frequentie op het juiste niveau waardoor de ziel zich zal openbaren. Deze reading heeft als doel je in te laten zien hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Waar sta je op dit moment in je leven en wat kan je doen om beter te luisteren naar je ziel? De reading bestaat uit een onderdeel met klanken en een gesproken onderdeel. Tijdens de behandeling worden deze opgenomen zodat je die daarna mee naar huis kunt nemen. Heel bijzonder is het flesje met op maat gemaakte DNA-frequenties zodat je ondersteund wordt in je ‘zielenpad’ ofwel levenspad. Klinkt erg bijzonder vind je niet?
beauty-treatments

Bella Colore

Bij Bella Colore kun je een workshop voor make-up tattoo’s volgen. Klinkt je bekend in de oren? Vast niet. Tijdens deze workshop maak je kennis met producten van Ladot. De make-up tattoo’s zijn er in allerlei vormen en maten en je kunt ervoor kiezen om ze met glitters of zonder glitters te dragen. Tijdens de workshop leer je hoe je met make-up een tattoo aanbrengt. Leuk voor een feestje!
beauty-treatments

Amber’s Beauty Clinic

Bij Amber’s Beauty Clinic kun je een Hair Grow Treatment boeken. Als je niet van deze behandeling hebt gehoord is het niet gek, maar je hebt vast wel gehoord van shampoo’s die claimen dat je haar er sneller van groeit. Amber gebruikt geen fabelachtige shampoo’s maar werkt alleen maar met feiten. Zo is de Hair Grow Treatment een groot wonder. Je krijgt allereerst een huidanalyse, een reiniging, warmte kompressen en een voedende serum. Het is ietwat prijzig, maar binnen de kortste keren heb je vollere en sterkere lokken!
beauty-treatments

Ben jij nieuwsgierig geworden naar één van deze uiterst bijzondere behandelingen? Boek ze dan snel op Treatwell!

Comments

comments