Treatwell heeft een makeover!

Door: Anna van Niel

0
1810

Je ziet het goed: we hebben een makeover gehad! Same service, but even better looking. Vanaf vandaag zijn we officieel een Europees merk en kun jij naast de Benelux ook in de UK, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland én Oostenrijk terecht voor al je beauty treatments. Met onze frisse nieuwe look willen we jou nog meer inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Same service, but even better looking!

Treatwell, in 2015 door Wired verkozen tot Europe’s top 10 hottest startups in Amsterdam, is in juni 2015 overgenomen door Wahanda uit de UK, onderdeel van Recruit Holdings. Samen met Salonmeister uit Duitsland, Zensoon uit Frankrijk en Wahanda uit de UK zijn wij marktleider in Europa en bieden met onze nieuwe look & feel één merkbeleving aan onder de naam Treatwell. Wij blijven dus hét ultieme boekingsplatform voor beauty, hair en wellness, maar dan met een groter team, nog meer salons en meer inspiratie.

Samenwerken

Ondanks dat wij steeds groter worden blijft onze communicatie heel intiem. Onze ruim 500 medewerkers in heel Europa hebben dagelijks contact met elkaar. Zo zijn we op de hoogte van alle beauty trends en zorgen wij er voor dat we de beste service bieden voor jullie.

Share your beauty!

Treatwell staat voor het uiten van persoonlijke schoonheid. Met onze look & feel willen we jou inspireren om het beste uit jezelf te halen.

“Beauty starts the moment you start being yourself”.

Coco Chanel

Ben je benieuwd geworden? Kijk het filmpje en ontdek ons!

Comments

comments