Treatwell’s Birthday Bash!

Door: Sarah Willemsen

0
774
treatwell

Yes! Treatwell bestaat deze week 3 jaar! Om die reden geven wij vandaag een blog-special met een kijkje achter de schermen, de top 3 favo behandelingen, de blog top 3 en een korte terugblik.

Who’s Treatwell?

In deze drie jaar is er een hoop veranderd en dan met name dit afgelopen jaar. Treatwell Benelux is afgelopen januari 2016 samen gegaan met Wahanda UK, waardoor we nu een nóg groter team zijn geworden. We zijn in maar liefst 10 verschillende landen aanwezig!

Treatwell is voor express yourself! But how do we express ourselves?

nancy

Nancy (Customer care): “Mijn haar is mijn sieraad omdat het mijn roots en uiterlijk complimenteert. Ik verzorg mijn haar daarom met veel liefde en krijg er een bos met krullen voor terug.”

 

 

 

 

benjamin

Benjamin (Succes Partner) komt uit Frankrijk en werkt nu ruim een jaar bij Treatwell. Wij stelden hem de vraag; ‘Wat maakt Treatwell uniek?’

“Bij Treatwell gaat het er niet alleen om wat je doet, het gaat er ook om, misschien nog wel meer zelfs, om wie je bent. Je mag en kan hier echt jezelf zijn. Daarnaast zijn je collega’s bij Treatwell niet alleen je collega’s, het worden ook je vrienden.”

 


devon
Devon (Design): “Ik houd van mijn lippen, dus draag ik het liefst elke dag lipstick, zo komen mijn lippen meer naar voren.”

 

 

 

 

 

De treatments van het afgelopen jaar

Een leuk feitje: wist je al dat er in de Benelux ruim 3.500 salons bij Treatwell aangesloten zijn? en in Europa zelfs 20.000?  Het zijn salons uit allerlei categorieën. Van schoonheidsspecialisten tot spray tan studio’s en van kappers tot waxsalons. Ben je benieuwd naar de meest favo behandelingen van dit jaar? Dit zijn ze:

#1 Hair removal

De Hollywood wax; volledige ontharing bij de schaamstreek, en de Brazilian wax staan samen toch echt stipt op nummer één.

#2 Nails

Op een mooie tweede plek komt de gellak. Logisch, want hoe fijn is het om een lak op je nagels te hebben die ruim twee weken mooi blijft! We love it

#3 Hair

Je haar is een echte eyecatcher en het is daarom niet gek dat ook de hair-section in de top 3 staat. Wil je een nieuwe coupe of moeten je lokken weer bijgekleurd worden? No worries, Treatwell al 3 jaar to the rescue!

De populairste blogs van dit jaar

Naast dat je bij Treatwell terecht kunt voor allerlei verschillende behandeling, worden er ook elke week nieuwe weetjes, facts en trends met je gedeeld voor jouw daily inspiration. Dus maakten we voor jullie ook een blog top 3:

  1. Haartrends voor 2016, ladies en gents!
  2. Haartrends voor de herfst 2016
  3. Soorten fruit die je helpen af te vallen

Wil je op de hoogte blijven van trends, treatments en top salons? Bezoek ons blog of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via Treatwell.nl!

Comments

comments