Trend: When in doubt, wear red!

Door: Caro Bouwhuis

0
742

De kleur van de liefde en passie is helemaal booming en terug te vinden in allerlei beauty- en fashion trends, yay! Ga je voor een head to toe look of kies je voor een rood accent? En no matter, of je nu jong, oud, gezegend met blond, bruin of rood haar bent; voor iedereen is er een geschikte kleur rood!

Ready to kiss

Het is een klassieker, maar deze herfst/winter helemaal hot! We hebben het hier natuurlijk over red lips. En dan dit keer niet de felrode versie, die natuurlijk ook mag, maar de perfecte rode teint afgestemd op jouw haar- en huidskleur. De tinten gaan van aardbeirood naar bessenrood en van wijnrood naar zwartrood, just how you want it! En we hoeven dit seizoen ook geen keuze te maken tussen super shiny of ultra matte lips, het mag namelijk allebei weer!
P.S.: Wil je een extra zwoel effect creëren? Accentueer dan je cupidoboog door hem extra scherp aan te zetten.

wine-red-lipsred-lips-2light-red-lipsred-lips-4

Perfecte nagels

Het (laten) lakken van de nagels is één van de favoriete beauty rituelen van vrouwen, waarbij velen onder ons trouw zijn aan de klassieke felrode kleur. Niet zo gek, aangezien de kleur rood altijd en overal kan! Qua tinten geldt hetzelfde als bij de lippenstift, alle tinten rood zijn toegestaan. Daarnaast maakt het met een rode nagellak niet uit of je nagels lang of kort geknipt zijn, de kleur staat altijd classy and sexy!

red-nails-4dark-red-nails-1

Processed with VSCOcam with hb1 preset

red-nails-1

Zwoele lokken

Zoals we afgelopen jaar al de trend ‘bronde’ voor de brunettes hadden, hebben we nu de ‘ronze’ voor de redheads onder ons! Het is een mix van koperrode en natuurlijke bruine tinten, afgestemd op je huidskleur. De trend wordt ook wel Pumpkin Spice hair genoemd, hoe toepasselijk voor deze koude maanden! Heb je een bleke huidskleur? Dan kun je gaan voor een koele, felle tint rood. Heb je een donkerdere huidskleur? Kies dan voor een wat warmere, donkere tint rood.

ronze2ronze-hair-3

pumpkin-spice-hair

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read next:
> Tips: ’s ochtends sneller klaar met je haar
> Deze pony past het best bij jouw gezichtsvorm

Comments

comments