Voller en dikker haar terwijl je slaapt

Door: Anna van Niel

0
2609

We willen allemaal prachtig voller en dikker haar. Er zijn een aantal trucjes die je thuis toe kan passen om dit waar te maken!

#1

Slapen op een zacht satijnen kussen zorgt ervoor dat je haar mooi in model blijft hoeveel je ook woelt in bed. Daarnaast zorgt satijn ervoor dat je haar minder snel breekt dan slapen op een katoenen kussen, omdat dit wat ruwer is.

#2

Slapen met vlechtjes in zorgt ervoor dat je wakker wordt met springende beachy waves, zo heb je meer volume in je haar voor de rest van de dag én lijkt je haar dikker! Sowieso is het slim om niet met los haar te slapen. Maar doe geen knotje in! Een knotje verstikt het haar en laat het afbreken.

#3

Slapen met nat haar is sowieso slecht voor de kwaliteit van je lokken, maar het zorgt ook dat je wakker wordt met een pluizend koppie en later op de dag futloos uitgezakt haar. Niet doen dus! Ook als je je haar borstelt als het nat is haal je heel veel volume uit je haar weg, zorg er dus voor dat je je haar borstelt als het droog is, bijvoorbeeld voor je het gaat wassen!

#4

Gebruik niet te zware stylingproducten. Luchtige oliën zijn perfect om in je haar te doen voor het slapen gaan. Te veel conditioner gebruiken kan het haar ook verzwaren waardoor de bouncy volume al snel ver te zoeken is. Je haar heeft maar een heel klein beetje conditioner nodig, dus gebruik nooit te veel als je een mooie hairdo wilt hebben.

#5

Droogshampoo is a girls best friend. Zorg alleen dat je het niet al te veel gebruikt, want een te dikke laag droogshampoo op je hoofdhuid is nou ook weer niet heel sexy. Daarnaast droogt het je hoofdhuid ook uit, maar als je het in de goede mate gebruikt én voor het slapen. Ben je gegarandeerd van een prachtig non-greasy kapsel. Als je het voor het slapen gebruikt kan de droogshampoo goed in de hoofdhuid trekken. Was je haar wel nadat je een dag droogshampoo hebt gebruikt om de resten eruit te wassen. Wil je voorkomen dat je haar na een nachtje slapen heel vet is? Borstel het dan van te voren. Zo verdeel je de natuurlijke oliën door je haar en ga je een vettige haardos tegen.

Comments

comments