Waarom moet je regelmatig naar de kapper gaan?

Door: Anna van Niel

0
1104

De kapper, het is je beste vriend of je grootste vijand. Maar ook al vind je het soms eng om naar de kapper te gaan, regelmatig een bezoekje brengen is wel belangrijk. Benieuwd waarom?

But why?

Het koude weer gaat ons weer naderen en dan vooral in de winter is het belangrijk om regelmatig naar de kapper te gaan. Door het koude weer buiten en de warmte van je kachel of verwarming binnen krijgt je haar een fikse opdonder. Deze temperatuurverschillen zorgen er namelijk voor dat je haar droog wordt en je puntjes slijten. In de winter is het daarom slim om elke 2 maanden je haar bij te laten punten.

Maar ook net na de zomervakantie is het slim om een bezoek aan ‘the hairbutcher‘ te brengen. Na al het chloor van het zwembad, het zout van de zee en de zon is je haar flink beschadigd. Ga daarom niet voor de vakantie, maar na de vakantie naar de kapper, om je haar weer goed te laten herstellen na je heerlijke getaway in de Malediven – we wish – .
En wat betreft je haat-liefde verhouding met de kapper, vind er één die zorgvuldig en professioneel met jouw haar en je wensen omgaat en waar je gezellig mee kunt kletsen. Moeite met een fijne kapper vinden? Kijk op treatwell.nl voor een selectie van de fijnste kappers.

Comments

comments