Wat zegt de vorm van je lippenstift over jouw persoonlijkheid?

Door: Anna van Niel

0
3055
lippenstift

Het is altijd leuk om je gekke trekjes te verklaren aan de hand van je persoonlijkheid. Pak die lippenstift uit je make-up tas en check wat voor vorm hij heeft, want ja ook dit blijkt een weerspiegeling van je persoonlijkheid te zijn…

Rond met een puntig uiteinde

Je zult er bewust van zijn dat je met jouw persoonlijkheid alle kanten op kunt. Óf mensen zijn stapelgek op je, of ze vinden je drie keer niks. Gelukkig trek jij je hier niet zo heel veel van aan: je bent trots op het feit dat je een sterke mening hebt en je – gewaagde – ideeën met anderen durft te delen. Ondanks dat je van de buitenkant soms wat intens kan overkomen ben jij zonder twijfel de eerste die steun biedt als een geliefde je hulp nodig heeft.
lippenstift

Platte bovenkant

Jij hebt een heel gevatte persoonlijkheid. Je bent ad rem, intelligent en grappig: een combinatie die jou een natuurlijke charme geeft. Helaas kun je ook erg gefrustreerd worden tijdens discussies en je vindt het moeilijk om anderen niet proberen te overtuigen van jouw mening. Dit aspect van jouw persoonlijkheid kan soms wat irritant zijn voor je geliefden, dus probeer hier een beetje rekening mee te houden en laat andere meningen in hun waarde. Het schijnt dat als jouw lippenstift een platte bovenkant heeft jij meer neigt naar documentaires en waargebeurde verhalen in een film dan naar andere filmgenres. Vooral romantische comedies zijn niet jouw cup of tea. Al kunnen wij ons niet voorstellen dat iemand er niet van houdt om een lekkere zwijmel film met haar vriendinnen te kijken.
lippenstift

Ronde gladde top

De woonkamer is jouw favoriete kamer in je huis en je houdt er dan ook van om deze netjes en comfortabel genoeg te hebben voor als er familie of vrienden langskomen. Voor familie en vrienden zorgen is iets waar je heel veel waarde aan hecht. Ook vind je het leuk om je creatieve kant te showen door verschillende hobby’s zoals muziek, schrijven of tekenen. Oh en ook grappig om te weten: het schijnt dat als je een lippenstift hebt met een ronde gladde top, de kans groot is dat je nog nooit een boete hebt gekregen voor te hard rijden…
lippenstift

Diepe boog met scherpe punt, lijkt op het origineel

De lippenstift koop je in de winkel al in deze vorm en jij houdt deze redelijk netjes aan. Als kind voelde je je nooit echt prettig om de regels te breken. Vandaag de dag kan je ook snel bang zijn om mensen teleur te stellen of ze te kwetsen. Deze empathie geeft jou aan de andere kant weer een heel liefhebbend karakter en jij bent van veel waarde binnen ieder team of iedere vriendengroep.
lippenstift

Een platte beetje ingevallen bovenkant

Jij bent niet bang om je doelen vast te stellen en hier hard voor te werken. Jij bent niet iemand die snel opgeeft en gaat door tot je jouw doelen bereikt hebt. Ook ben je een ontzettend nieuwsgierig persoon die enorm veel vragen stelt en niet bang is om risico’s te nemen. Deze karaktertrekken brachten je als kind wel eens in de problemen, maar als volwassene zorgen deze trekken ervoor dat jij je doelen bereikt op carrière niveau, in je liefdesleven en in je sociale leven. You go girl!
lippenstift

Scherpe punt

Heeft jouw lippenstift een scherpe en ietwat hoekige punt? Dan kun je jezelf slim en sexy noemen. Jij bent van nature goed in flirten, waar je vriendinnen nog wel eens jaloers op kunnen zijn. Als jij op vakantie gaat kies je liever voor bijzondere activiteiten dan de hele dag naast een zwembad liggen. Je kunt soms arrogant of ijdel overkomen op anderen, maar jij bent gewoon trots op wie je bent en op je prestaties. Dit is alleen maar hartstikke goed dus! Het schijnt dat je heel, maar dan ook heel goed bent in karaoke – of dit heel, heel graag zou willen – …
lippenstift

Scherp ronde top

Je lippenstift verklaart bij deze dat je vroeger – en stiekem nu nog steeds – nogal impulsief snel verliefd was op alles en iedereen. Je hebt dan ook bakken vol aan liefde die je met anderen wilt delen en je houdt er van om anderen te helpen. Je bent ongelooflijk creatief, wat goed is, maar zorg ervoor dat je niet te streng voor jezelf bent. Je bent een dierenmens en dan vind je vooral honden leuk. Je valt voor de pups omdat ze een vrolijke energie en een onvoorwaardelijke loyaliteit hebben. Deze eigenschappen herken je ook terug in jezelf.
lippenstift

Scherpe diagonale top

Deze lippenstift top schijnt je charisma en ambitie te weerspiegelen. Door deze twee eigenschappen ben je van nature een leider. Ook op feestjes, die je overigens graag organiseert en waar je graag naar toe gaat, sta je het liefst in het middelpunt van de aandacht. Wel op een positieve manier, want je maakt de anderen om je heen graag aan het lachen tot ze niet meer bijkomen en zo pak jij graag jouw spot in the middle. Alhoewel dit positieve eigenschappen zijn, kan het zo zijn dat mensen zich ergeren aan jou vastberadenheid om de leiding en controle ergens over te hebben.
lippenstift

Comments

comments