Wat zegt je favoriete kleur nagellak over jou?

Door: Anna van Niel

0
1751
favoriete kleur nagellak

Niet alleen de vorm van je lippenstift zegt wat over jouw persoonlijkheid en ook je kledingstijl zegt veel, maar niet genoeg. Je kunt ook erg veel van iemand aflezen aan hoe verzorgd haar handen en nagels zijn. Daarbij zegt de kleur van je nagellak blijkbaar ook ontzettend veel over jou!

Nude

Nude kleuren, bij zowel lippenstift als kleding en ook nagellak, kunnen altijd en overal. Met deze kleur speel jij het op safe en hoef jij je geen zorgen te maken of ze bij het chique diner of hippe festival passen. Als je van nude kleuren houdt werk je hoogstwaarschijnlijk het liefst efficiënt, maak je je niet graag druk om onbenullige zaken, maar je uiterlijk vind je wel belangrijk en zie je er graag verzorgd uit.

favoriete kleur nagellak

Helder rood

Helder rode nagellak is klassiek en tijdloos. Als je deze nagellak kleur het liefst draagt ben je elegant en ongedwongen chique. Je houdt van klassieke musthaves zoals een mooie rode lipstick en ‘less is more’ is jouw levensleus. Classy!

favoriete kleur nagellak

Neon

Neon schreeuwt om aandacht, net zoals jij dat soms een beetje kunt doen. Je houdt ervan om in de spotlights te staan en bent avontuurlijk, sociaal en hebt lef. You go girl!

favoriete kleur nagellak

Pastel

Tegenover neon staan de pastelkleuren. Houd jij van zoete en zachte kleuren voor op je nagels? Call yourself Miss Romantic. Lief, meisjesachtig en zorgzaam zijn woorden die jou goed omschrijven. Heb jij een vriendin die graag pastelkleurige nagels heeft? Keep her close! Want meiden met pastel nagellak als favoriet staan altijd voor hun familie en vrienden klaar.

favoriete kleur nagellak

Zwart

Het schijnt dat als je zwarte kleding draagt, je ontzettend zelfverzekerd op anderen overkomt. Zo werkt dat ook bij nagellak. Meiden met zwarte nagellak worden onafhankelijk en zelfverzekerd ingeschat. Zo zul je goed voor jezelf op kunnen komen, durf je je mening uit te spreken en ben je vastberaden. Kortom, jij hoort bij het rijtje powervrouwen!

favoriete kleur nagellak

Blauw

Met blauw als favoriete nagellak kleur toon jij je creativiteit en verleg je graag je grenzen. De kleur blauw is ontzettend veelzijdig; ga je voor babyblauw, turquoise, kobaltblauw of hemelblauw?

favoriete kleur nagellak

Wit

Witte nagellak heeft een jonge, moderne en minimalistische vibe over zich heen. Je houdt er van om netjes te werk te gaan en je bent iemand die ervan houdt om met mode- en beautytrends bezig te zijn.

favoriete kleur nagellak

Bordeauxrood

Donkerrode nagellak heeft een bepaalde ambiance over zichzelf heen die een bepaalde ‘mysterieusheid’ en sexappeal in je losmaakt. Jij bent geliefd onder de mannen en dat is niet gek, want je bent ongetwijfeld ook een prachtige verschijning. Show your femininity and sensuality!

favoriete kleur nagellak

Roze

Meisjesachtig, flirty en fun. Deze woorden omschrijven jou. Vroeger speelde je waarschijnlijk het liefst met barbies, draag je graag jurkjes en vind je het heerlijk om tijd door te brengen met je vriendinnen.

favoriete kleur nagellak

Heb jij meerdere favoriete nagellak kleuren? No worries, neem dit met een korrel zout, want ook sommige ballerina’s houden van zwarte nagellak en sommige tomboys zijn verzot op zoete roze nagellak.

Read next:

> Beauty in het vliegtuig

> Dé nieuwe trend: make-up voor je oor!

> Yoga oefeningen voor op het strand

 

Comments

comments