Wat zegt je haar over jouw persoonlijkheid?

Door: Anna van Niel

0
971
persoonlijkheid

Wij bij Treatwell houden van feitjes en nieuwe weetjes, daarom dat we met jou willen delen wat jouw haarstijl zegt over jou persoonlijkheid. Het verschilt natuurlijk per persoon en het zijn geen keiharde feiten, maar over het algemeen worden de volgende haarstijlen met de onderstaande personalities geassocieerd. Ben jij het ermee eens of niet?

Linkerkant

Draag jij je scheiding naar de linkerkant? Jij bent gefocust en doelgericht. Jij wilt dingen graag geordend bijhouden – of dit nou altijd lukt of niet – . Je neemt ook vaak graag de leiding en wordt gezien als intelligent.
persoonlijkheid

Rechterkant

Draag jij je scheiding aan de rechterkant? Over het algemeen investeren mensen dan graag in een relatie met jou. Het schijnt dat je met een rechterscheiding als gevoelig en zorgzaam gezien wordt.
persoonlijkheid

Midden

Draag jij je scheiding in het midden? Mensen die dit doen zijn vaak heel stabiel. Mensen zien jou als betrouwbaar, eerlijk en beleefd. Misschien tijd om een middenscheiding te nemen ;)?
persoonlijkheid

Zig-zag of onregelmatig

Draag jij je middenscheiding lekker warrig in een zigzag patroon? Dan wordt je over het algemeen gezien als een flexibel en relaxt persoon.
persoonlijkheid

Aan welke kant draag jij je scheiding?

Comments

comments