TREND: pikante highlighters

Door: Anna van Niel

0
1273

Een piemel of poes is misschien niet het meest voor de hand liggend om afgebeeld te worden op make-up, maar Bitch Slap Cosmetics trekt zich hier niks van aan. Daarom kan je nu mooie highlighters met een wel heel bijzondere stempel erin kopen. Lullig of niet?

Bitch Slap Cosmetics bracht voorheen al een lippenstift-lijn uit genaamd ‘Dicksticks’, een No fucks giving-highlighter, een Big fat greasy burger-highlighter en een POK A HOE-highlighter uit, maar nu zijn ze met iets nieuws gekomen.

wil jij deze piemel-highlighters hebben?

De piemel-highlighters hebben een bijpassende naam, namelijk ‘Deep Throat’. De ‘Deep Throat’ collectie is on trend, want ze hebben naast een gouden, roze en koper variant ook een regenbooghighlighter. Om de regenboog-gekte eventjes door te zetten.

wil jij deze piemel-highlighters hebben?

Maar dit is niet alles, Bitch Slap Cosmetics vind piemels niet genoeg en heeft nu ook verschillende roze varianten waar een vagina op afgebeeld staat.

Wil jij deze piemel-highlighters hebben?

Eet je het liefst van twee walletjes? Dan heeft Bitch Slap Cosmetics ook een pallet genaamd ‘Netflix and Chill’ waar zowel piemels als vagina’s op afgebeeld staan.

Wil jij deze piemel-highlighters hebben?

Zou jij deze highlighter willen hebben?

Read next:
> Hoe lang kun je je beautyproducten bewaren?
> Deze bruidegom verraste zijn bruid met een awesome wedding dance
> Hoe zorg je ervoor dat je make-up goed blijft zitten op festivals?

Comments

comments