WIN: eyebrow treatment bij Jackelin Frank, Den Haag

0
1041

De nazomer is in volle gang en de herfst komt ook in zicht. Het is tijd om weer aan de slag te gaan. Om weer fris te beginnen na je vakantie houden wij een fijne win-actie. Wat moet je doen? Meld je aan door je naam en e-mail in te vullen via onze blog en maak kans op een complete eyebrow treatment bij Jackelin Frank in Den Haag! Let’s colour up!

Win een wenkbrauw treatment!

Tegenwoordig is het not-done om je wenkbrauwen te vergeten tijdens je make-up routine. Het zijn dé eyecatchers van je gezicht en het is belangrijk om ze goed bij te houden. Vaak is het nog wel een klusje om de perfecte wenkbrauwpoeder te vinden of om ze gelijk aan elkaar te maken. Laat het daarom eens door een professional doen en wees verbaasd over hoe zij jouw wenkbrauwen omtoveren tot de echte show stelers van je gezicht.

Jackelin Frank in Den Haag

Jackelin Frank zit met haar salon op de Frederikstraat in Den Haag. Jackelin heeft jarenlange ervaring en is naast schoonheidsspecialiste, visagiste, manicure, pedicure ook wenkbrauwexpert. Zij heeft trainingen gevolgd in New York bij Sania Vucetaj, één van ’s werelds beste wenkbrauwexperts. Haar doel is om iedereen die haar raad vraagt op het gebied van persoonlijke verzorging of ontspanning zich welkom en gewaardeerd te laten voelen.

Wil jij kans maken op een gratis complete eyebrow treatment t.w.v. 26 euro? Meld je aan door je naam en e-mail hieronder in te vullen! De winnaar wordt 3 oktober via een mail bekend gemaakt. Succes!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Postcode

Ik wil het liefst een eyebrow behandeling winnen, omdat...

Voorwaarden:

  • Per win-actie kun je maar 1x meedoen
  • De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders
  • De winnaar wordt per e-mail bekend gemaakt, 1 dag ná het einde van de win-actie
  • Na het winnen van de prijs dien je binnen 1 week de afspraak met de salon te plannen. De behandeling mag ook daarna plaatsvinden. Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Kijk dan op Treatwell.nl

jackelin_frank_241_0 jackelin_frank_241_3 jackelin_frank_241_9_x

Comments

comments