WIN: Gellak treatment bij Nailscafe, Eindhoven

Door: Anna van Niel

0
1152
win

De nazomer is in volle gang en de herfst komt ook in zicht. Het is tijd om weer aan de slag te gaan. Om weer fris te beginnen na je vakantie houden wij een fijne win-actie. Wat moet je doen? Meld je aan door je naam en e-mail in te vullen via onze blog en maak kans op een gellak-treatment bij het Nailscafe in Eindhoven! Let’s colour up!

Win een Gellak treatment!

Gellak is ideaal voor als je geen kunstnagels wilt, maar wel langdurig wilt genieten van mooie nagels. Je kunt het eigenlijk zien als een tussenweg tussen gelnagels en mooi gelakte nagels. Gel nagellak chipt niet, dus bladdert niet af, zorgt ervoor dat het scheuren en afbreken van de nagel wordt geminimaliseerd en dat de nagels tegen een stootje kunnen.

Gel nagellak wordt net als gewone nagellak aangebracht door middel van een base coat, een kleur naar keuze en een top coat. Dit wordt allemaal laag voor laag aangebracht op een goed gereinigde nagel. Het verschil met gewone nagellak is dat elke laag gellak moet uitharden onder een UV-lamp. Dit duurt vaak maar enkele seconden. In ongeveer 30 minuten is de lak aangebracht en kun je er minimaal twee weken zorgeloos van genieten!

Het Nailscafe in Eindhoven

In Eindhoven kun je voor perfect gelakte en verzorgde nagels terecht bij Nailscafe. Door het warme personeel van Nailscafe voel je je direct op je gemak in deze salon, dit in combinatie met de expertise van de medewerkers maakt dat je hier altijd terug wilt komen!

De salon maakt vooral gebruik van natuurlijke nagelverzorging. Anneke en Liesbeth werken hier voornamelijk met led-behandelingen, waarbij de natuurlijke nagel wordt verfraaid en versterkt met een gel die onder een led-lamp uithardt. Volgens Anneke krijg je met deze techniek een veel mooier en natuurlijker resultaat. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in het werken met gellak. Om je behandeling bij Nailscafe nog verrukkelijker te maken kun je ook genieten van een heerlijke cupcake of verschillende soorten thee. Jummy!

Wil jij kans maken op deze geweldige gratis behandeling t.w.v. 29,95 euro? Meld je aan door je naam en e-mail in te vullen via onze blog! De winnaar wordt 2 september via de mail bekend gemaakt. Succes!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Postcode

Als ik deze treatment win, kies ik voor de kleur...

Voorwaarden:

  • Per win-actie kun je maar 1x meedoen
  • De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders
  • De winnaar wordt per e-mail en via onze Facebook pagina bekend gemaakt, 1 dag nĂ¡ het einde van de win-actie
  • Na het winnen van de prijs dien je binnen 1 week de afspraak met de salon te plannen. De behandeling mag ook daarna plaatsvinden.Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Kijk dan op Treatwell.nlNailsCafe_1039_3Schermafbeelding 2016-08-22 om 09.47.35Schermafbeelding 2016-08-22 om 09.48.01Schermafbeelding 2016-08-22 om 09.48.15

Comments

comments