WIN: kappersbehandeling bij Sipan Style, Utrecht

Door: Anna van Niel

0
495
win

De nazomer is in volle gang en de herfst komt ook in zicht. Het is tijd om weer aan de slag te gaan. Om weer fris te beginnen na je vakantie houden wij een fijne win-actie. Wat moet je doen? Meld je aan door je naam en e-mail in te vullen via onze blog en maak kans op een kappersbehandeling bij Sipan Style in Utrecht! Let’s colour up!

Win een kappersbehandeling!

Op een gegeven moment komt er een moment dat je haar aan alle levendigheid ontbreekt, gespleten haarpunten te veel aanwezig zijn en het model simpelweg verdwenen is. Wil je je haar een andere kleur verven, zijn je gespleten haarpunten toe aan een knipbeurt of wil je graag highlights? Een bezoekje aan een kapsalon is dan de oplossing!

Sipan Style in Utrecht

Bij Sipan Style, gevestigd aan de Voorstraat in Utrecht, kun je ontspannen genieten van een kopje cappuccino, terwijl topstylist Hassan je voorziet van een prachtig kapsel. Bij Sipan Style kan je als man of vrouw terecht om je professioneel te laten knippen of kleuren. De topstylist denkt graag met je mee en geeft je advies over hoe je je haar thuis kunt verzorgen en stylen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevredenheid zijn de ingrediënten van Sipan Style. Het motto van deze salon is: ‘shine all the time’.

Wil jij kans maken op deze geweldige gratis behandeling t.w.v. 85 euro? Meld je aan door je naam en e-mail in te vullen via onze blog! De winnaar wordt 12 september via de mail bekend gemaakt. Succes!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Postcode

Als ik deze kappersbehandeling win...

Voorwaarden:

  • Per win-actie kun je maar 1x meedoen
  • De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders
  • De winnaar wordt per e-mail bekend gemaakt, 1 dag ná het einde van de win-actie
  • Na het winnen van de prijs dien je binnen 1 week de afspraak met de salon te plannen. De behandeling mag ook daarna plaatsvinden.Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Kijk dan op Treatwell.nlwinwin

    win

Comments

comments