WIN: massage bij Banyan Centrum, Amsterdam

Door: Anna van Niel

0
884
win

De nazomer is in volle gang en de herfst komt ook in zicht. Het is tijd om weer aan de slag te gaan. Om weer fris te beginnen na je vakantie houden wij een fijne win-actie. Wat moet je doen? Meld je aan door je naam en e-mail in te vullen via onze blog en maak kans op een massage bij Banyan Centrum in Amsterdam! Let’s colour up!

Win een massage!

Iedereen kan wel eens een lekkere ontspannende massage gebruiken. Een massage verlicht niet alleen spierverharding, spierpijn en spierkramp. Een massage kan ook tegen vermoeidheid of stress werken. Er zijn ontzettend veel verschillende massages waar je uit kunt kiezen, zodat hij precies bij jouw wensen past. Elke vorm van massage stimuleert het zelfhelende vermogen en zorgt voor evenwicht tussen lichaam en geest. Bij een Aroma stress-relief massage worden essentiële oliën gebruikt om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken, ontstekingsreacties in het lichaam tegen te gaan en het autonome zenuwstelsel in balans te brengen. De massage wordt gegeven op je rug, handen en voeten en de kracht zit in de dieptewerking. Het resultaat: je zult heerlijk ontspannen en nog uren nagenieten.

Banyan Centrum in Amsterdam

Jeanien van Banyan Centrum in Amsterdam is gecertificeerd shiatsu en holistisch masseur en docent en werkt in haar praktijk vanuit de holistische visie. Zij is gefascineerd door de onlosmakende verbinding van lichaam en geest. Massage heeft een onmiskenbaar effect op de doorstroming in je lichaam en nodigt je uit te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft en te voelen hoe het nu is. Heb je behoefte aan aandacht voor jezelf, wil je klachten aan spieren en gewrichten aanpakken, voel je spanningen, heb je hoofdpijn, ben je ziek of zit je niet lekker in je vel. In Banyan Centrum stemt Jeanien de massages en behandelingen op jou af. Of je nu voor ontspanning, preventief, een klacht of nazorg komt, je lichaam vraagt om gevoeld en met aandacht aangeraakt te worden.

Wil jij kans maken op een gratis Aroma stress-relief Massage t.w.v. 65 euro? Meld je aan door je naam en e-mail hieronder in te vullen! De winnaar wordt 23 september via een mail bekend gemaakt. Succes!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Postcode

Ik wil het liefst een massage behandeling winnen, omdat...

Voorwaarden:

  • Per win-actie kun je maar 1x meedoen
  • De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders
  • De winnaar wordt per e-mail bekend gemaakt, 1 dag ná het einde van de win-actie
  • Na het winnen van de prijs dien je binnen 1 week de afspraak met de salon te plannen. De behandeling mag ook daarna plaatsvinden. Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Kijk dan op Treatwell.nlwinwinwin

Comments

comments