Work hard, Treat well!

Door: Caro Bouwhuis

0
1974

‘Work hard, Treat well and Shine bright!’, dat is het motto hier bij Treatwell. Daarom mochten alle Treatwellers op kantoor een dagje genieten van heerlijke (voet)massages, nailtreatments of een barbercut!

Om de Treatwellers in de watten te leggen zijn er een aantal beautyspecialistes naar kantoor gekomen. Natuurlijk wilden wij gebruik maken van deze situatie en hebben wij de specialisten naar hun expertise en tips gevraagd!

#Work hard, Treat well! – Nails

Voor een heerlijke manicure konden wij terecht bij Jana en Iva van Hands & Feet Total Care en voor een gellak-treatment bij Claudia en Manon van Flawser the Embassy. Tussen de kunstwerkjes door, die zij maakten, hebben wij ze van alles gevraagd op het gebied van nagels. Jana kwam met dé boodschap: ‘Gebruik je nagels niet als gereedschap, maar als juwelen’.

Simone Schaap over Manon van Flawser the Embassy: ‘Tijdens kantooruren je nagels zo mooi laten doen, love it!’

Dit zijn dé tips and tricks van de specialistes:

 • treatwell nails 1Smeer minimaal twee keer per dag je nagelriemen, nagels én onder de nagels met nagelolie. Hierdoor blijven de nagels in een goede conditie.
 • Laat gellak en kunstnagels altijd verwijderen door de nagelstyliste. Als je het zelf doet kun je je nagels beschadigen en dat is wel het laatste wat jij wilt.
 • Doe met huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, altijd handschoenen aan! Zo geniet je een stuk langer van je (gel)nagellak.
 • Nailart, kunstnagels, french manicure, glitters en metallic zijn uit, tegenwoordig zijn korte natuurlijke nagels met een egaal (gel)nagellakje dé trend! En dan het liefste in de kleuren wit, pastel, nude, koraal en roze.treatwell nails
 • Je kunt ook één laagje doorzichtige gellak aanbrengen om zo de nagel te verstevigen, maar toch de natural look te behouden.
 • Kunstnagels en gellak zijn niet perse beschadigend voor de nagels. Dit wordt vaak gedacht, omdat de nagels na zo’n laagje ‘nep’ een stuk dunner lijken. Dit komt omdat je met kunstnagels en gellak de nagel afsluit, waardoor er geen zuurstof, vet en vocht bij kan. Hierdoor worden de nagels droger en lijken ze een stuk dunner.

Margriet Rijff over Jana van Hands & Feet Total Care: ‘ Ze werkt heel erg perfectionistisch, elke nagel wordt op gelijke lengte gevijld! Ik ga zeker een keer terug naar deze salon’.

#Work hard, Treat well! – Massages

De geweldige voetreflexmassage werd gegeven door Angela van Voetcompany en de stoelmassages door Frans van massage Halfweg, Barbara van We Like Massage en onze eigen Asta! Asta is onze Photography Recruiter en is daarnaast ook professionele masseuse.

Oona de Koning over Angela van Voetcompany: ‘Vaak vergeet je je voeten te verzorgen en verwaarloos je ze, terwijl je voeten juist het belangrijkst zijn! Voeten hebben liefde en aandacht nodig, zowel in de winter als in de zomer. De voetreflexmassage was heerlijk en ik wil vanaf nu beter voor mijn voeten zorgen.’  

Ook van deze specialisten hebben wij tips and tricks gekregen:

 • treatwell footmassageDrink na een massage veel water om op die manier de vrijgekomen afvalstoffen af te kunnen voeren.
 • Gecombineerde massages zijn het populairst, dit zijn massages die hard en zacht afwisselen.
 • Heb je een massage geboekt? Zorg dan dat je fris en schoon aankomt, je loszittende en gemakkelijke kleding draagt.
 • Meestal draag je tijdens de massage alleen een onderbroek.
 • Neem je massages tegen lichamelijke klachten? Dan geldt het minimum van 6 weken lang elke 1 á 2 weken een massage. Neem je massages ter ontspanning? Dan kun je eens per 6 weken heen gaan.

Christine Heij over Frans van massage Halfweg:’ Frans wist met de perfecte druk op de juiste plekken mijn vastzittende spieren snel losser te krijgen. Volgende keer boek ik zeker een langere massage, heerlijk!’treatwell massage

 • Bedenk vooraf of je een stevige of rustige massage wilt en bespreek dit met demasseur/masseuse. Hij of zij kan de massage altijd aanpassen aan jouw wensen en behoeftes!
 • Een massage kan in het begin wat pijnlijk zijn, dit komt doordat de doorbloeding dan van start gaat.
 • De grootste voordelen van een massage zijn: de spieren die los komen, de ontspanning en het is goed voor de doorbloeding.
 • Het is absoluut niet erg om tijdens een massage in slaap te vallen, dit gebeurd vaker ;)

 Sanya Tuharea over Barbara van We Like Massage:’ Ik ben al vaker bij Barbara geweest en de stoelmassage was heel chill. Barbara had super warme handen wat de massage heel fijn maakte.’

#Work hard, Treat well! – Haircut

Barber Ricardo knipte, schoor en stylede de haren van de heren van Treatwell weer in model.

Youri Leeuwis over barber Ricardo: ’Super relaxt om tijdens je werkdag geknipt/geschoren te worden door een vrolijke barbier!’

treatwell barber De tips and tricks van barber Ricardo:

 • De trend voor heren op dit moment is the old 50’s look, de zijkanten kort en bovenop wat langer. We love it!
 • Om je kapsel goed in model en op lengte te houden is het verstandig één keer per maand naar de barber te gaan.
 • Wil je je haar zo mooi mogelijk houden? Laat je dan altijd adviseren door een specialist. De ene persoon heeft het meeste baat bij een combi van een crème en een shampoo en de anders juist alleen met een haar-olie.

Comments

comments