Professionele Fotografie

Waar kun je ons bij helpen?

Dutch prep sheet4

Wees zo opgeruimd mogelijk

Natuurlijk is het altijd opgeruimd, maar zorg dat het extra netjes is voor aanvang van de afspraak. Op deze manier kan de fotograaf meteen beginnen met het maken van de foto’s. Bovendien lijkt je salon op deze manier groter en nodigt een nette, ruime salon meer uit tot het boeken van een afspraak. Zorg dat kleine dingen als kabels, tijdschriften en andere zaken die mogelijk rommelig ogen uit het zicht zijn. Vergeet niet om een beetje te stoffen, de camera ziet namelijk de kleinste details.

Dutch prep sheet3

Nodig een model uit

Om een behandeling te fotograferen, adviseren we om hiervoor een ‘model’ te vragen. Dit kan iemand zijn die je speciaal voor deze gelegenheid hebt gevraagd, een collega of een klant die je van tevoren hebt ingelicht. De fotograaf kan een ‘model release’ meebrengen. Hiermee geeft het model toestemming om gefotografeerd te worden en zichtbaar te zijn in de Treatwell foto’s.

Employees-2

Zorg dat je team aanwezig is

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je gehele team aanwezig is tijdens de shoot. Onze fotograaf zal foto’s maken van iedereen die werkzaam is in de salon. Deze foto’s worden toegevoegd aan de online agenda’s van jouw medewerkers. Op deze manier kunnen jouw klanten precies zien bij wie ze een boeking maken. Kan er iemand niet aanwezig zijn ? Upload dan zelf een foto via Connect 2 dagen na de shoot op z’n laatst.

Shotlist

Om de mooiste serie te creëren voor je zullen we ongeveer twaalf foto’s kiezen die jouw salon van zijn beste kant laten zien.

Dutch prep sheet7

Interieur

Interieurfoto’s geven klanten een idee van de sfeer van je salon en waar hun behandeling plaats zal vinden. Hierom is het belangrijk een beetje extra op te ruimen en te stoffen alvorens we foto’s maken.

Dutch prep sheet5

Producten

Werk je met bekende merken? Wij zetten ze graag in het zonnetje voor je. Ook toekomstige klanten vinden het fijn om te zien wat je in huis hebt!

Dutch prep sheet8

Details

Heb je leuke, grappige of speciale sfeermakers in je salon? Laat het ons zien! Met een unieke, speciale salon kun jij je onderscheiden. Mensen houden van interessantes ruimtes!

Dutch prep sheet6

Behandelingen

Behandelfoto’s zijn een goede manier om toekomstige klanten te laten zien wat ze kunnen verwachten. Om een behandeling te fotograferen raden we aan om hiervoor een ‘model’ te vragen. Dit kan iemand zijn die je kent of een klant die je van tevoren hebt ingelicht.

Dutch prep sheet9

Portret

Een portretfoto van de eigenaar of manager is uitnodigend en wekt vertrouwen op. Het zorgt ervoor dat klanten een persoonlijke band voelen met de salon waar ze hun afspraak willen maken. We snappen dat wanneer je met een team werkt hun input ook heel erg belangrijk is, maar we kunne helas geen groepsfoto’s maken omdat de kans dat het team van samenstelling verandert heel groot is.

Dutch prep sheet10

Gevel

Door een foto van de gevel weten klanten waar ze je kunnen vinden. Let erop dat er geen rommel voor de deur ligt. Zo kunnen fietsen of vuilnisbakken bijvoorbeeld ook een foto verpesten, wat jammer zou zijn.

Contact

Als je nog vragen hebt over de photoshoot, neem dan gerust contact met ons op.

E-mail: info@treatwell.nl
Telefoon: 020-7900190