4
Reviews
50 %
books again
Price/Quality 6.5
65% Complete
Ambiance 7.0
70% Complete
Service 7.0
70% Complete
 • validated
  De wax werd niet goed verwijderd en dus weggegaan met plakkende kleding tegen m'n lichaam. Ook waren niet alle haartjes weg. Verder wel een aardig ontvangst maar zal hier niet meer terug komen voor een waxbehandeling.
  Price/Quality
  40% Complete
  4.0
  Ambiance
  50% Complete
  5.0
  Service
  40% Complete
  4.0
  43
 • validated
  Ik ben hier geweest voor een brazilian wax. Normaal gesproken ga ik naar de Waxbar, maar zag dat het hier ruim goedkoper was, helaas weet ik nu waarom. Ik heb bijna anderhalf uur op tafel gelegen (terwijl dat bij de waxbar max. 20 minuten is). Veel van de haartjes kon zij niet verwijderen met wax, dus is ze nog hele gebieden met een pincet gaan doen. Uiteindelijk moest ik (na bijna anderhalf uur) zeggen dat ze maar moest ophouden, omdat ik met een vriendin had afgesproken. Maar nog lang niet alle haartjes waren verwijderd en wat nog erger was, er zaten overal nog wax resten (ook op plaatsen waar je ze ├ęcht niet wilt hebben!). Dus thuis later zelf nog de rest moeten verwijderen. Het waren aardige meiden en ze deden echt hun best, maar het was niet heel professioneel. Wellicht dat ze beter zijn in knippen en andere behandelingen, dat durf ik niet te zeggen, maar ik kom hier niet meer terug.
  Price/Quality
  20% Complete
  2.0
  Ambiance
  50% Complete
  5.0
  Service
  60% Complete
  6.0
  43
  First Class Hairstylers & Beautycare responded on 30 July 2015:
  Beste Anoniem, naar aanleiding van uw review wil ik graag reageren. we willen u onze excuses aanbieden. Ik was die dag elders aan het werk. De behandelaar is niet meer werkzaam bij onze salon. Graag willen wij u een gratis behandeling aanbieden uit een van onze arrangementen, Helaas kunnen wij wat gebeurd is niet meer terug draaien maar neem alstublieft even contact met ons op dan lossen wij het graag voor u op. Dan kunt u als beauty weer de deur uit.
 • validated
  will book at First Class Hairstylers & Beautycare again
  Nette salon, nette service en goede prijs kwaliteit verhouding. Zou zeker weer terugkomen.
  Price/Quality
  100% Complete
  10
  Ambiance
  80% Complete
  8.0
  Service
  80% Complete
  8.0
  87