De perfecte uitstraling
Wil jij een prachtige uitstraling? Boek dan een treatment bij Linda Lashes and More! Linda is gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions en het bleken... more

Price list Linda Lashes and More - Schiedam

Reviews Linda Lashes and More - Schiedam

5
Reviews
75 %
books again
Price/Quality 6.8
67% Complete
Ambiance 6.5
65% Complete
Service 7.5
75% Complete
69

 • Ik had hier 2 maanden geleden (voor wimperextensions) online een afspraak gemaakt via Treatwell. Toen ik op de zaak aan kwam, gaf ze aan dat ze niets had ontvangen van Treatwell. Ik liet mijn afspraakbevestiging zien, maar ze kon mij op dat moment niet helpen. Twee weken geleden had ik haar gebeld voor een afspraak. Ze gaf aan aan dat ze even bezig was en mij later zou terugbellen, maar heeft dit niet gedaan. Vorige week probeerde ik een laatste poging om een afspraak te maken en ze gaf toen aan dat ze de volgende ochtend om 9 uur een plekje had. De volgende ochtend stond ik voor een gesloten zaak. Ik heb haar een aantal keer gebeld, maar haar telefoon stond uit. Vervolgens heb ik haar een bericht verzonden met het verzoek om mij terug te bellen, weer tot op heden niet gebeurd. Ik zal nooit meer een afspraak bij haar maken en adviseer het ook aan niemand.
  Price/Quality
  10% Complete
  1.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  10
 • validated
  Ik had vandaag een afspraak om 13:00 uur. Keurig op tijd stond ik op het opgegeven adres. Echter was het pand verlaten en niemand aanwezig. Uiteindelijk 10 min gewacht maar niemand kwam opdagen en telefonisch niet bereikbaar. Ik boek dus nooit meer een afspraak hier!
  Price/Quality
  10% Complete
  1.0
  Ambiance
  10% Complete
  1.0
  Service
  10% Complete
  1.0
  10
 • validated
  will book at Linda Lashes and More again
  No comment
  Price/Quality
  90% Complete
  9.0
  Ambiance
  80% Complete
  8.0
  Service
  90% Complete
  9.0
  87
Book now
< Back