Julianalaan 39, Harderwijk, 3843CA

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,9
5 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Roy heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Hij is een echte vakman met een no-nonsens benadering. Daar hou ik van. De behandeling was zo goed als pijnloos. De effecten duidelijk merkbaar. Ik ga graag weer terug!
Er word goed geluisterd naar je verhaal en met welke klachten je komt. Goed uitgelegd wat er door middel van acupunctuur aan gedaan kan worden. Behandeling is goed en netjes.

Meet the team

Roy
Acupuncturist-Shiatsutherapeut

About

Het behandelen van het gezicht om rimpels, andere oneffenheden en verkleuringen van het aangezicht te verhelpen met behulp van kleine acupunctuur-naalden op het gezicht en shiatsu op het aangezicht + halsgebied. Dit leidt tot een verbeterde doorbloeding en daarmee een gladdere huid van het gezicht en hals. Tevens heeft het als neveneffect een algemene ontspanning.

Services

Body
Massage

About

Acupunctuur & Zo
Julianalaan 39
3843CA Harderwijk

Bij Acupunctuur & Zo kun je terecht voor een goede gezondheid op natuurlijke wijze. Door middel van gezichtsacupunctuur en Japanse drukpuntmassage op het gezicht wordt de schoonheid van jouw gezicht op een positieve manier beïnvloed. Eigenaar Roy heeft zich gespecialiseerd in deze technieken en heeft dan ook jarenlange ervaring. De behandelingen worden uitgevoerd vanuit een holistisch principe waarbij psyche, emoties en het lichaam een belangrijke rol spelen. Daarnaast worden klachten verminderd of zullen ze hiermee verdwijnen.

MonMonday
10:0022:00
TueTuesday
10:0022:00
WedWednesday
10:0022:30
ThuThursday
10:0022:00
FriFriday
10:0014:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby