Ap's Kappers

Korte Houtstraat 14 a, Den Haag
4,7
711 reviews
Korte Houtstraat 14 a, Den Haag
Off peak and last minute

Browse services

Venue reviews

4,7
711 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Nothing wrong: oke (but boring) haircut, oke atmosphere. The hairdresser did what I told her, but she did not spend more than 20 min with my hair nor gave any nice idea. Oke and traditional haircut, but overpriced.
Albert
a day ago
Sinds al een tijdje laat ik me bij Ap's Kappers knippen. Ervoor was ik nooit echt tevreden met me kappers, ik ginf altijd van ene naar andere maar nooit echt helemaal tevreden geweest. Sinds ik me bij Ap's Kappers laat knippen door Claudia is mijn haar altijd in top conditie, zelfs boven mijn verwachtingen en personeel is heel aardig. Je voelt je gewoon thuis simpel gezegt en om deze reden zal ik niet snel van kapper wisselen en is dit zeker een aanrader voor anderen. Hierbij wil ik ook Caludia bedanken voor altijd prachtig resultaat!
Kamil
4 days ago
Bram
8 days ago
Really nice 😊
Anonymous
8 days ago
iedere keer weer helemaal top!
Kelly
8 days ago
Show more reviews...

About

Ap's Kappers
Korte Houtstraat 14 a
Den Haag

In het hart van Den Haag is het gezellige familiebedrijf Ap’s Kappers gevestigd. Deze kapsalon is al jaren een begrip in het centrum. Ze werken hier met de nieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren. Het team is volledig op de hoogte van de nieuwste trends uit binnen- en buitenland. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. Het team geeft je hier graag persoonlijke aandacht en een vakkundig advies. Samen met de goede sfeer zorgt dit ervoor dat jij de salon tevreden zult verlaten.

MonMonday
11:0017:00
TueTuesday
09:0017:30
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Hair Salons nearby