Beautybless

5,0
230 reviews
Dunantstraat 30, Zoetermeer, 2713VA
Open Tomorrow: 09:00 - 13:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Our Work

Venue reviews

5,0
230 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het was weer een feestje, wil dit wel iedere week!
Heerlijke behandeling gehad!
Goede uitleg schonen omgeving en het is een vakvrouw. Weet waar ze mee bezig is en neemt daar ook de tijd voor.
Nvt
Show more reviews...

Meet the team

Ildikó
Specialist hannah Huidcoach
5.0
163 reviews

About

Ildikó van Bochoven, eigenaresse van Beautybless te Zoetermeer. Wat heeft Beautybless allemaal te bieden? Voornamelijk geef ik gezichtsbehandelingen. Ik werk met het merk hannah. Waarom werk ik met dit product? De doelstelling van hannah is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Ik meet altijd voor de behandeling de huid op met de Skin Analyzer, namelijk het vocht, vetgehalte en de PH-waarde. Aan de hand van de waardes weet ik precies wat er goed is voor jouw huid. Het is heel motiverend als je de waardes ziet verbeteren. Daarnaast geef ik ook de hannah bindweefselmassage, the new botox. Het resultaat van zo'n bindweefselmassage? Alles wat we willen. Een jeugdige glow door de verbeterde doorbloeding, een 'lift' door het toegenomen volume, vermindering van rimpels, lijntjes en kraaienpootjes. Ook een hele mooie behandeling als je last hebt van onzuiverheden en acne, de blokkades onder de huid worden weg gemasseerd. Beautybless biedt ook de perfect brow behandelingen, dit kan zowel permanent of met verf 'henna' behandeld worden. Wil je geïnformeerd worden over de behandelingen of heb je andere vragen? Neem dan contact op! info@beautybless.nl    www.beautybless.nl 06-39216235

Services

Face
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Ildikó

Skilled24
Knowledgeable17
Professional17
Friendly12

About

Beautybless
Dunantstraat 30
2713VA Zoetermeer

Schoonheidssalon Beautybless in Zoetermeer is dé perfect plek voor beauty treatments en huidverbetering. Je kunt bij de salon terecht voor onder andere professionele facials (met producten van hannah), bindweefselmassages, permanent make-up, het verven van de wenkbrauwen en harsen.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er eerst een huidmeting uitgevoerd. Er wordt gekeken naar het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde. Daarna wordt er speciaal voor jou een behandelplan opgesteld. Dus je krijgt altijd een behandeling die afgestemd is op de behoeftes van je huid. In de salon heerst een ontspannen sfeer, waardoor je even kunt wegdromen tijdens de behandeling!

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MonMonday
Closed
TueTuesday
19:0021:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Beauty Salons nearby