Beautyvit Huidverbetering

Dreef 10, 4813EG Breda
4,5
57 reviews
Dreef 10, 4813EG Breda

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,5
57 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
I was happy with the peeling i had😊
Eindelijk verlost van een paar pijnlijke likdoorns. Na de salon te hebben gezien kom ik zeker nog vaker terug voor andere behandelingen! Aanrader dus!
Sfeervolle ruimte, genoten van een uitgebreide gezichtsbehandeling, op een heerlijk verwarmde stoel. Voor herhaling vatbaar.
Zonder meer een prima pedicure: aardig, efficiënt en ervaren.
Show more reviews...

Meet the team

Wendy
Schoonheidsspecialisten alround
4.6
9 reviews

About

Mijn naam is Wendy en ben allround schoonheidsspecialiste, niveau 4, afgestudeerd in 2013. Ik ben gespecialiseerd in acne, bindweefsel, shiatsu, elektrisch ontharen, permanente make-up. Na de opleiding ben ik met Sothys gaan werken en ik vind het belangrijk om altijd in ontwikkeling te blijven. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met de klant te werken aan een optimaal resultaat door middel van mooie intensieve, huidverbeterende behandelingen.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

About

Beautyvit Huidverbetering
Dreef 10
4813EG Breda

In het gezellige Princenhage ligt Beautyvit Huidverbetering. Bianca is al sinds 2004 trotse eigenaresse van deze salon waar je voor veel verschillende behandelingen terechtkunt. Bianca en haar team hebben van vele opleidingen en specificaties genoten waardoor ze weten en herkennen wat je huid nodig heeft. De salon is gespecialiseerd in permanente make-up en GGD-gekeurd en biedt tevens huidverbeterende behandelingen, waxen, medische pedicures en spray tans aan. Kortom, bij Beautyvit Huidverbetering vind je altijd een behandeling die bij jou past. Handig om te weten: er is parkeergelegenheid in de straat.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby