Bent Spoke Therapy Reviews

Mijnsherenlaan 119A, 3081GJ Rotterdam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,9
172 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Uitstekende sportmassage van iemand die er daadwerkelijk verstand van heeft. Dat merkte ik ook aan het gesprek en de uitleg voorafgaand de massage. Voelde me na afloop echt verlicht van mijn klachten. Verder een hele ontspannen sfeer.
Wat een verrassende behandeling (new clients)! Doordat ik nog spierpijn had van het sporten eerder die week, waren mijn spieren nog gevoeliger voor de stevige massage. Des al niet te min was het een zeer prettige behandeling waarbij alle spieren behandeld worden. Ryan is erg vriendelijke en bovenal professioneel. Hij weet precies waar hij mee bezig is en dat voel je ook terug in de behandeling. Kortom een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Het is in mijn hele 12 jaar dans cariere voorgekomen dat ik een goede therapeutischs of sport massage heb ontvangen, ik heb meerdere malen geprobeerd en op verschillende plekken. maar het is nooit gelukt waar echt werd gekeken naar mij persoonlijk met mijn lichaam wat het beste voor mij is. behalve een een beetje met kietelen om het zo te zeggen. maar bjj deze masseur beb ik me als herborgen gevoeld na de heftige sport massage die echt aandacht besteedt aan elk spier en vermoeide plekken. wat ook opmerkelijk is dat ik na de behandeling geen spierpijn heb ervaren, wat ik normaal wel voelde achteraf maar wat het meest bij bleef is dat ik me echt lichter voelden mijn spieren en lichaam voelden lichter aan.
Perfecte sportmassage in een super ontspannen sfeer
Heel erg aangename sfeer en kalmte tijdens de behandeling. Er wordt zeer goed geluisterd naar vraag van behandeling en benodigdheden voor het lichaam. Er wordt met een zorg gehandeld en gezocht om oplossingen te zoeken voor het probleem. Ik heb steeds een positieve ervaring gehad en heeft me zeer erg geholpen met pijn en ontspanning van men lichaam. Heel erg vriendelijk en zeer goed inzicht in het uitvoeren van de sportmassages.
1
32
33
3435