by Manu massage & bodywork

5,0
27 reviews
Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam
Open Friday: 18:00 - 22:30

Browse services

Our Work

Venue reviews

5,0
27 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Pure ontspanning
My foot massage was both relaxing mentally and physically. Pleasant environment, clean, spacious and cozy. Manu is also welcoming, friendly and attentive to your needs.
Show venue reply...
Als afsluiting van een me-time weekend was dit de perfecte keuze! Ik had de kennismaking massage geboekt. Manoj besprak eerst kort van te voren dat als iets niet prettig was, ik het aan moest geven. Hij stelde me super op mijn gemak, checkte gedurende de massage zo nu en dan hoe het voelde. Manoj nam de tijd voor de massage, dat was duidelijk voelbaar. De massage hielp me weer wat meer in mijn lichaam te komen! De muziek, lekkere olie en zachte handen waren dikke pluspunten. Dankjewel Manoj!
Show venue reply...
Manoj luisterde goed naar mijn klachten en had daar aandacht voor tijdens de massage. Erg fijn. Absoluut een aanrader!
Show venue reply...
Bij het lezen van de recensies dacht ik; dit wil ik ook! Het was het proberen meer dan waard en ik ga zeker terug. Manoj heeft een unieke stijl die ik nog niet kende en neemt de tijd voor een persoonlijke benadering. Hij past de massage aan naar je eigen behoefte. Echt een aanrader!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Manoj
Masseur
5.0
20 reviews

About

Ikzelf word heel gelukkig van rust, ruimte, flexibiliteit, positiviteit en energie en dit wil ik graag delen met mensen die ontspanning en innerlijke rust kunnen gebruiken. Het idee van holistische massage, om ons lichaam niet in verschillende onderdelen maar als een samenhangende ‘machine’ met veel onderdelen te zien, spreekt mij heel erg aan: elke beweging of houding heeft invloed op een ander deel van je lichaam. Door mijn massages hoop ik mensen meer bewust te maken van hun eigen lichaam, ze in een vertrouwde omgeving uit de haast van alledag te halen en ze zichzelf te laten realiseren hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen en hier de tijd voor te nemen.

Services

Massage

Portfolio

About

by Manu massage & bodywork
Jan Evertsenstraat 4-8
Amsterdam

Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam vind je massagesalon by Manu massage & bodywork. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep tissue massage, zwangerschapsmassage en buikmassage.

Het doel van eigenaar Manoj is om je meer bewust te maken van je eigen lichaam en om je in een rustige omgeving even uit de haast van het dagelijkse leven te halen. Manoj voert de massages uit vanuit een holistische visie. Holistische massages worden uitgevoerd vanuit het principe dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Dankzij de verschillende technieken zorgen deze massages weer voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest.

Handig om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
18:0022:30
SatSaturday
18:0022:30
SunSunday
18:0022:30
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby