Celebs Hair & Beauty

Lijnbaan 51 , Rotterdam
4,5
46 reviews
Lijnbaan 51 , Rotterdam

Browse services

All
Hair
Nails
Face
Medical & Dental

Our Work

Venue reviews

4,5
46 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Dank je wel Naomie, geweldig geholpen. Voor herhaling vatbaar!!!
Naomi is vakkundig en stelt je erg op je gemak. Volgende afspraak is weer gemaakt!
Goede sfeer en deskundige dame. Erg zorgzaam..voelde me erg op mijn gemak.
Is echt een aanrader Super💯
Show more reviews...

Meet the team

Urmy
Eigenaresse/Tandcosmeticus, Cosmetische Pedicure, Hair & Wigstylist
4.9
11 reviews

About

Onze salon is gespecialiseerd in Tanden Bleken, korte gezichtsbehandelingen, Browshaping, Wimperextensions, Hairtreatments, hairweaving/micro-extensions, wigs/pruiken, closures/frontals en overige blackhair styling met meer dan 10 jaar ervaring. Je bent dus in goede handen als het gaat om vernieuwing van je huid, het stylen van je haar en het witmaken van je tanden. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreken wij alle mogelijkheden om je huid, haar en tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. Tevens geven wij Skincare Beautyworkshops zodat u onze Peter Lamas producten kunt uitproberen. Je bent hier dus aan het juiste adres voor alle tandenbleken, wimpers/wenkbrauwen, hair, wig & weave behandelingen. Houdt onze agenda en openingstijden in de gaten! Deze verschillen i.v.m. cursus- & workshopdagen.

Services

Hair
Face
Nails
Medical & Dental

Portfolio

Naomi
Beautystyliste/Pedicure & Tandcosmeticus
4.8
22 reviews

About

Naomi is onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Zij heeft ervaring met gezichtsbehandelingen, cosmetische spa pedicure, wenkbrauwen (evt. met Henna) en tanden bleken. Wij zijn trots dat zij ons team is komen versterken.

Services

Face
Nails
Medical & Dental

What our customers say about Naomi

Professional6

About

Celebs Hair & Beauty
Lijnbaan 51
Rotterdam

Bij schoonheidssalon en tevens kapsalon Celebs Hair & Beauty aan de Lijnbaan in Rotterdam kun je terecht voor haar- en schoonheidsbehandelingen. Je bent hier aan het juiste adres voor quick facials, haargroeibehandelingen, steampodbehandelingen en het bleken van je tanden.

Eigenaresse Urmy is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en het stylen van black hair en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Je bent dus in goede handen als het gaat om vernieuwing van je huid en het stylen van je haar. Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en samen met jou bespreekt de styliste alle mogelijkheden om je huid, haar en/of tanden er mooi en verzorgd uit te laten zien. In deze salon wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit haarextensions én de producten van Peter Lamas Hair & Skincare Collection

Goed om te weten: Celebs Hair & Beauty bevindt zich op de eerste etage in het pand van Cosmo Hairstyling op de Lijnbaan.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
12:0021:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
12:0017:00
Products used in this venue

Beauty Salons nearby