Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk

Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag
4,7
14 reviews
Kanaalweg 15, 2584CD Den Haag

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,7
14 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Salon ziet er vanaf de straat erg ongezellig uit, wachtruimte idem dito, geen sfeer. Behandelkamer erg klein. Muziek veel te schreeuwerig en hard, compleet ongeschikt voor schoonheidssalon. Daar komen mensen juist om te relaxen en daar hoort rustgevende, zachte (achtergrond)muziek bij! Als je deze muziek uitkiest voor je klanten heb je er gewoon helemaal niets van begrepen of je wilt je personeel wakker houden! Schoonheidsspecialiste is vriendelijk. Helaas heb ik niet gemerkt dat biopeeling verwarmd was. Vergeten wenkbrauwen te epileren, ik moest haar daar nog attent op maken.
Anonymous
15 hours ago
Iedere keer weer een heerlijk gevoel als je geweest ben.
Anonymous
3 months ago
Ik heb de behandeling nu drie keer gehad en de afgelopen keer was geweldig. Mijn schoonheidsspecialiste was erg aardig en we hebben veel kunnen praten over de producten en de aanpak die ze heeft gebruikt. Ik was enorm tevreden.
Rosa
5 months ago
Weer top!
Margit
6 months ago
Was een spontane actie en achteraf een hele goeie :-). Heel relaxed en ontspannen. De peeling was voor mij de eerste keer. Ik begrijp nu waarom aangeraden wordt om 10 dagen van te voren te boeken als je die behandeling neemt. Dan is het resultaat heb meest zichtbaar. Had erg veel last van een onrustige huid en dat is nu na 3 dagen bijna helemaal over. Na afloop geen vragen over producten of een nieuwe afspraak. Kom zeker terug!
Ellen
8 months ago
Show more reviews...

About

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

Monday
09:0021:00
Tuesday
09:0021:00
Wednesday
09:0017:30
Thursday
09:0021:00
Friday
09:0017:30
Saturday
09:0017:30
Sunday
Closed

Beauty Salons nearby