Kanaalweg 15, Den Haag, 2584CD

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,3
42 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel vriendelijk. En heerlijke peeling behandeling. Alleen was er een probleem met de wax huid onder ogen en boven lip is voor een deel kapot gegaan en volgende dag had ik allemaal korsten. Huid is door de peeling verder wel heerlijk zacht. Maar erg jammer van de wonden!
Erg professioneel, eindelijk een goeie serieuze schoonheidssalon gevonden. Ik heb weer een nieuwe afspraak gemaakt :-)
Hele fijne massage!
Nadat ik toevallig bij Cleophee en Nanda ben beland heb ik inmiddels al meerdere Biopeelings gehad. De kruidenpeeling heeft een super mooi resultaat op mijn huid en ik zie een duidelijk verschil met voorheen. In combinatie met de producten van 2B Bio Beauty heeft de peeling ervoor gezorgd dat mijn poriën minder grof zijn en dat mijn huid van binnenuit straalt. Daarnaast is het personeel van Cleophee en Nanda erg vriendelijk en Hanny doet de Biopeeling fantastisch. Kortom, een echte aanrader!
Bij Cleophee en Nanda in de stoel betekend voor mij echte ontspanning. De sfeer is rustgevend en de behandelingen zijn zeer effectief. De dames zijn deskundig en zeker creatief, zo was ondanks de enorme stroomstoring in Den Haag en Scheveningen d.d. 17 Augustus 2020 mijn behandeling gegeven door Hanny toch fantastisch!
Show more reviews...

Meet the team

Cléophée
4.0
5 reviews

About

Cléophée heeft de praktijk in oktober 2000 opgericht, sinds 2001 ook importeur van de 2B Biopeeling. Naast de 3 jarige vakopleiding tot schoonheidsspecialist ook de Voortgezette (specialisatie)opleiding. Werkt op ma, di, woe en vrijdag. Houd zich vnl organisatorisch bezig en met de aansturing van het team. Neemt geen nieuwe klanten meer aan voor schoonheidsbehandelingen, maar nog wel voor specialistische behandelingen. U bent in ervaren handen!

Services

Face
Massage
Hair removal
Hanny
Schoonheidsspecialist

About

Hanny is al jaren deskundig in het geven van huidverbeterende behandelingen en met name anti-aging behandelingen en advies is haar expertise. Ook is het een passie van Hanny om wenkbrauwen weer goed in model te brengen. Ze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Ilona
Schoonheidsspecialist

About

Ilona is een enthousiaste en serieuze schoonheidsspecialiste + visagiste, met een aantal jaar werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren extra ervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve IPL-ontharing. Met haar vriendelijke en kalme werkwijze voel je je vertrouwd en in ervaren handen. Ze versterkt ons team op de maandag, dinsdag + avond en zaterdagen.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Sonali
Schoonheidsspecialist

About

Nadat Sonali er destijds als stagiaire al uitsprong, is ze tegenwoordig een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft haar opleiding vervolgd met een aantal specialisaties zoals o.a. acne. Voeg extra daarbovenop het opleidingstraject tot medisch schoonheidsspecialiste en je weet dat je in vakkundige handen bent. Sonali is serieus in haar vak, lief voor haar klant. Ze versterkt ons team iedere woensdag, donderdag en zaterdag.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

About

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0017:30
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby