Kanaalweg 15, Den Haag, 2584CD
Open Tomorrow: 09:15 - 21:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,4
53 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Perfect
Er werd zo zachtjes gedrukt op de huid, dat ik eigenlijk niet kan geloven dat het effect heeft gehad. Ik verwachtte voor lymfedrainage dat er juist dieper zou worden gedrukt, maar dit was niet eens drukken. Erg jammer. Mevrouw was verder vriendelijk en de salon was erg netjes.
Goede behandeling, last van een eeltpit en ging zonder pijn de deur uit. Ik kom zeker terug.
Heerlijk en ontspannen
Show more reviews...

Meet the team

Cléophée
4.2
6 reviews

About

Cléophée heeft de praktijk in oktober 2000 opgericht, sinds 2001 ook importeur van de 2B Biopeeling. Naast de 3 jarige vakopleiding tot schoonheidsspecialist ook de Voortgezette (specialisatie)opleiding. Werkt op ma, di, woe en vrijdag. Houd zich vnl organisatorisch bezig en met de aansturing van het team. Neemt geen nieuwe klanten meer aan voor schoonheidsbehandelingen, maar nog wel voor specialistische behandelingen. U bent in ervaren handen!

Services

Face
Massage
Hair removal
Ilona
Schoonheidsspecialist

About

Ilona is een enthousiaste en serieuze schoonheidsspecialiste + visagiste, met een aantal jaar werkervaring. Ze heeft de afgelopen jaren extra ervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve IPL-ontharing. Met haar vriendelijke en kalme werkwijze voel je je vertrouwd en in ervaren handen. Ze versterkt ons team op de maandag, dinsdag + avond en zaterdagen.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Sonali
Schoonheidsspecialist

About

Nadat Sonali er destijds als stagiaire al uitsprong, is ze tegenwoordig een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft haar opleiding vervolgd met een aantal specialisaties zoals o.a. acne. Voeg extra daarbovenop het opleidingstraject tot medisch schoonheidsspecialiste en je weet dat je in vakkundige handen bent. Sonali is serieus in haar vak, lief voor haar klant. Ze versterkt ons team iedere woensdag, donderdag en zaterdag.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
RP
Roxanne

Services

Nails

About

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag

Kun je wel een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Kom dan eens langs bij Cléophée & Nanda Huidverzorging aan de Kanaalweg in Den Haag. Hier heb je de mogelijkheid om even helemaal tot jezelf te komen terwijl je heerlijk wegzakt in de luxe behandelstoel. Het team van deze beautysalon heeft zich op vele gebieden gespecialiseerd en zijn experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicures en permanente make-up. Een behandeling bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk wordt dan ook tot in de puntjes uitgevoerd.

MonMonday
09:1521:00
TueTuesday
09:1521:00
WedWednesday
09:1517:30
ThuThursday
09:1521:00
FriFriday
09:1517:30
SatSaturday
09:1517:30
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby