Deborah's Beautycare

Karel doormanplein 12, Maarssen
Karel doormanplein 12, Maarssen

Browse services

All
Hair removal
Face

Our Work

Venue reviews


Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Geeft duidelijke uitleg. Luistert naar jouw wensen.
In de nieuwe salon is het nog prettiger om de behandeling te krijgen. Mooi, schoon en haar professionele manier van werken is top.
Voor het eerst mijn wenkbrauwen en wimpers laten verven, super resultaat! Tijdens de behandeling gezellig kletsen en tegelijkertijd heel professioneel!
Show more reviews...

Meet the team

Deborah
Eigenaresse
4.9
307 reviews

About

In de salon werk ik alleen met natuurlijk, biologische huid producten die mij iedere dag nog steeds verbazen. Dagelijks ben ik bezig met me te verdiepen en verbeteren in me vak. Epileren en verven van de wenkbrauwen is in mijn salon de meest geboekte behandeling. Met als specialisatie permanente make-up voor de eyeliners, lippen en wenkbrauwen. Hiermee durf ik me DE wenkbrauw specialiste van Maarssen te noemen. Na de opening van mijn salon in 2010 doe ik het werk nog altijd met alle plezier! Hoop ook u te verblijden met mijn diensten. Volg mijn nieuwste werk, persoonlijke ontwikkeling en acties: www.facebook.com/deborahbeautycare www.instagram.com/deborahbeautycare Graag tot snel. Liefs, Deborah

Services

Face
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Deborah

Professional20
Skilled10
Talented8
Knowledgeable8

About

Deborah's Beautycare
Karel doormanplein 12
Maarssen

Deborah’s Beautycare in Maarssen is de plek als jij je natuurlijke schoonheid wilt omarmen en je mooi wilt voelen. Eigenaresse Deborah is gespecialiseerd in permanente make-up en doormiddel van natuurlijke pigmentatie accentueert zij de vrouwelijke vormen van je gezicht. Met de grootste zorg brengt de permanente make-up aan op je wenkbrauwen, lippen of eyeliner.
Maar de natuurlijke schoonheid brengt ze ook naar boven met andere behandelingen zoals het epileren van wenkbrauwen of het verven van wenkbrauwen en wimpers.
Ook voor gezichtsbehandelingen en huidverzorging is Deborah’s Beautycare de persoonlijke, deskundige en vertrouwde salon die je zoekt!

MonMonday
Closed
TueTuesday
17:0021:00
WedWednesday
09:3017:30
ThuThursday
17:0021:00
FriFriday
09:3017:30
SatSaturday
09:3017:30
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019Top Rated 2017

Beauty Salons nearby