Deborah's Beautycare

4,8
607 reviews
Karel doormanplein 12, Maarssen

Browse services

All
Hair removal
Face
Medical & Dental

Our Work

Venue reviews

4,8
607 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Rustgevende ambiance, Deborah is vriendelijk en professioneel en neemt echt de tijd voor je.
Altijd tevreden!
Show more reviews...

Meet the team

Deborah
Eigenaresse
4.9
347 reviews

About

Ik ben Deborah en sinds mijn jonge jaren ben ik al gefascineerd door het schoonheidsvak. Inmiddels werk ik 10 jaar met plezier in mijn praktijk die is gevestigd in de bedrijfsruimte aangrenzend aan mijn fijne woning in Maarssen. In de loop de jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren in de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Vele vrouwen voelen zich onzeker of vinden hun natuurlijke look niet mooi. Ik laat haar graag zien hoe prachtig ze is, ze is uniek, van haar is er maar een! Iedere vrouw is bijzonder en mooi. Ik laat u uw natuurlijke zelf ontmoeten zodat u zich zelfverzekerd voelt en dagelijks kunt stralen. Volg mijn nieuwste werk, persoonlijke ontwikkeling en acties: www.facebook.com/deborahbeautycare www.instagram.com/deborahbeautycare Graag tot snel! Deborah

Services

Face
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

What our customers say about Deborah

Professional32
Skilled16
Talented15
Knowledgeable12
Kwame

About

Kwame is gespecialiseerd in de mannen behandelingen. Zijn precisie en geduld maakt hem een vakman. Gepassioneerd voert hij zijn vak, alles om u het beste resultaat te bieden. Momenteel voert hij de Carbon peeling, IPL flits, hars en laser behandelingen uit. Volgend jaar hoop hij zijn diploma scalp pigmentatie te halen! Scalp pigmentatie is een prachtige behandeling waarbij kaalheid kan worden opgelost! Er worden stoppels op de hoofdhuid gepigmenteerd zodat er een volle haarlijn zichtbaar is. Een geweldige oplossing bij algehele of deels kaalheid op de hoofdhuid! Binnen kort meer informatie.

Services

Face
Hair removal
Medical & Dental

About

Deborah's Beautycare
Karel doormanplein 12
Maarssen

Deborah’s Beautycare in Maarssen is de plek waar jij je natuurlijke schoonheid zult ontmoeten! Deborah is gespecialiseerd in het plaatsen en verwijderen van permanente make-up. Door middel van de meest natuurlijkste pigmentatie technieken accentueert zij de vrouwelijke vormen van het gezicht.
Met de grootste zorg en precisie worden de wenkbrauwen, lippen en eyeliner geplaatst. Natuurlijke schoonheid behaalt zij ook met het oplichten/ verwijderen van te donker geplaatste permanente make-up of tatoeages.
Ook voor gezichtsbehandelingen en huidverzorging is Deborah’s Beautycare de persoonlijke, deskundige en vertrouwde salon die je zocht!

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3021:30
WedWednesday
09:3021:30
ThuThursday
09:3021:30
FriFriday
09:3021:00
SatSaturday
09:3013:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2017

Beauty Salons nearby