Devi-Nora

Ferguutstraat 6-HS, 1055SV Amsterdam
4,7
26 reviews
Ferguutstraat 6-HS, 1055SV Amsterdam

Browse services

Venue reviews

4,7
26 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Amazing massage. I could really feel the care and attention Devi put into the treatment - adjusted to my personal preferences. I would highly recommend this gezellig studio in Bos en Lommer.
The massage was very relaxing and she makes you feel confortable during the session
Heerlijke massage,kwam er heerlijk ontspannen vandaan
Heerlijk rustig, bijna in slaap gevallen
Show more reviews...

Meet the team

Devi
Energetisch Massage Therapeute
4.9
18 reviews

About

Bij Devi-Nora in Amsterdam-West heb je de mogelijkheid om de drukte van de stad te ontvluchten en thuis te komen in een oase van rust. Eigenaresse Devi is al sinds haar 17e actief in de wereld van massage en therapie. Zij werkt als holistisch coach, energetisch massagetherapeut en relatietherapeut. Een massage bij Devi zal daarom niet alleen ontspannend zijn voor je lichaam, maar het is tevens een ideaal moment om je hoofd leeg te maken. Of je nou specifieke klachten hebt of jezelf een relaxmoment gunt, bij Devi-Nora ben je aan het juiste adres. Leuk om te weten: de salon heeft zijn eigen tuin. Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

Devi-Nora
Ferguutstraat 6-HS
1055SV Amsterdam

Bij Devi-Nora in Amsterdam-West heb je de mogelijkheid om de drukte van de stad te ontvluchten en thuis te komen in een oase van rust. Als je op zoek bent naar een echte unieke ervaring, kies dan voor de Ayurvedische massage. Eigenaresse Devi is al sinds haar 17e actief in de wereld van massage en therapie. Zij werkt als holistisch coach, energetisch massagetherapeut en relatietherapeut. Een massage bij Devi zal daarom niet alleen ontspannend zijn voor je lichaam, maar het is tevens een ideaal moment om je hoofd leeg te maken. Of je nou specifieke klachten hebt of jezelf een relaxmoment gunt, bij Devi-Nora ben je aan het juiste adres. Leuk om te weten: de salon heeft zijn eigen tuin.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
13:0020:00
TueTuesday
15:0020:00
WedWednesday
15:0020:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby