Hoofdweg 488, Rotterdam
Open Today: 09:00 - 17:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
90 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel fijn
Ben heel tevreden
Mooie salon, Zahra is een vriendelijke en rustige dame. Zij luistert goed naar je wensen. Tijdens de behandeling rustige muziek, waardoor de hele behandeling in een ontspannen sfeer plaatsvindt .
Top!
Show more reviews...

Meet the team

Maryam

About

Mijn naam is Maryam. Ik ben sinds 2019 gediplomeerd als schoonheidsspecialiste. In 2018 behaalde ik mijn massage certificaten. Ik heb sinds 2018 in verschillende salons voldoende ervaring opgebouwd. Mijn klanten staan centraal en ik zal ten alle tijden mijn behandelingen aanpassen aan uw wensen. Deskundig advies is dan ook van toepassing. Ik zie u graag terug bij Elixir Health & Beauty.

Services

Massage
Hair removal
Noushin

Services

Face
Zahra
4.9
51 reviews

About

Make up en mijn uiterlijk was mijn passie. Ik genot vooral van wenkbrauwen. Ik denk dat het mooiste ogen zonder mooie wenkbrauwen niet kan uitstralen. Ik heb van mijn passie een werk gemaakt. Vanaf 2016 ben ik begonnen om de Permanente make up te beheersen. Eerst heb ik mijn basic microblaing diploma gehaald en daarna aanvullende opleidingen gedaan. Ik heb mijn Masteropleiding bij PHIBROWS gehaald daarna durf ik mezelf dan ook dé specialist op het gebied van PMU (Permanente Make up) te noemen. WE CARE ABOUT YOUR HEALTH & BEAUTY" Een plaats waar jullie vol vertrouwen kunnen genieten en veranderen. Hoge kwaliteit, goede dienst en klantentevredenheid zijn onze belangenrijkste doelen. Hoe belangrijk zijn uw wenkbrauwen in uw uiterlijk? Zonder wenkbrauwen mist u iets groots in uw gezicht. Maakt u geen zorgen. Wij staan voor u klaar met een professionele team.

Services

Body
Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

What our customers say about Zahra

Professional10
Skilled8
Talented6
Knowledgeable6

Amenities

Cleaning and hygiene
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Distance required between customers
General
Pets are not allowed

About

Elixir Health & Beauty
Hoofdweg 488
Rotterdam

Elixer Health & Beauty in Rotterdam is een schoonheidssalon met een warme en huiselijke sfeer. Je kunt bij de salon terecht voor diverse facials en huidverbeterende behandelingen. De therapeute blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en producten op de markt om ervoor te zorgen dat je maximaal voordeel uit je behandelingen haalt.

Kwaliteit en jouw wensen staan hier centraal. Dit betekent dat je altijd persoonlijke aandacht en een behandeling op maat krijgt. Tijdens de behandelingen ervaar je een relaxte sfeer, zodat je volledig ontspannen de salon verlaat.

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0019:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
09:0017:00

Beauty Salons nearby