Weissenbruchlaan 166,, Rotterdam
Open Tuesday: 10:00 - 18:00
Last minute

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,8
32 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Louise was weer geweldig , fijne behandeling
It was a super good experience, completely worth the price. My skin looks perfect now, and the massages also helped to enjoy even more the experience.
Heel fijne behandeling, Louise is een echte vakvrouw!
Enorm genoten, van zoals de producten als de massage. Goed geadviseerd over mijn huid door Louise, die tevens zeer professioneel is. Wenkbrauwen laten verven ben ik vaak huiverig voor, maar ze wist de perfecte kleur te mengen. Ik kom zeker terug! En nu ik een aantal dagen zelf de producten heb gebruikt merk ik al zichtbaar resultaat. I got my glow back :)
Louise is naast een fijn persoon ook zeer deskundig, weet er duidelijk veel van en geeft uitleg. Mijn huid is erg opgeknapt na de acné behandeling, en ik heb goede adviezen gekregen over mijn huid en productkeuze en lijkt tot nu toe goed uit te pakken. Kom zeker terug!
Show more reviews...

Meet the team

L
Louise
5.0
16 reviews

Services

Face
Hair removal

Portfolio

Amenities

Products
Vegan products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Locally-made products
Organic products
Payment methods
Cash accepted
Credit card accepted
Debit card accepted

About

Esthetique Louise
Weissenbruchlaan 166,
Rotterdam

Echte schoonheid zit van binnen! Maar laat ze je bij Esthetique Louise in Rotterdam helpen om die bij jou naar boven te halen. Ze hebben een breed aanbod aan huidverbeterende behandelingen om jou weer helemaal te laten stralen. Kies voor de kennismakingsbehandeling als je niet weet wat het beste bij je huid past, of ga voor een van de specifieke treatments om jouw huidproblemen te lijf te gaan
Hier adviseren ze je graag over wat je zelf ook kunt doen om je huid fit en glanzend te houden, door bijvoorbeeld de juiste voeding te kiezen. De salon is verwelkomend en door de sfeer die er heerst waan je je haast in Parijs. Dus zeg au revoir tegen stress en een slechte huid, want je loopt Esthetique Louise weer stralend uit!

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
09:3017:30
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
09:3017:30
SatSaturday
09:3016:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby