Eyecandy Lashbar Reviews

Remmersteinpad 19, Almere

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,7
220 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Super blij met mijn lash extensions. Heel aangenaam en professioneel behandeling. Ik kan Eyecandy Lashbar aan iedereen aanbevelen.
Hele aardige mevrouw die hele mooie wimpers zet! Ik ben ontzettend blij met mijn 3D wimpers, ik weet ook zeker dat ik dit wil houden dus terug ga komen over 3 weken om het weer bij te vullen.. Echt een aanrader!
Show venue reply...
Deze vrouw is zo professioneel echt een aanrader om bij te komen. Super vriendelijk. Mooie wimpers heel natuurlijk echt top.
Show venue reply...
Ik ben echt geweldig met mijn wimperextensions. Mijn ogen lijken Natuurlijk en mooi.
Show venue reply...
Super aardige dame en schone, mooi ingerichte knusse salon. Ze heeft de wimpers enorm zorgvuldig gezet en ondanks dat het wat langer duurde heeft ze tot de laatste wimper haar best gedaan om het perfect te maken. Ze begreep ook exact hoe ik het wilde zonder dat ik duidelijk had uitgelegd. Een hele professionele behandeling met PRACHTIGE one by one wimpers als resultaat. Ik kreeg direct complimentjes van dames die ook regelmatig wimpers laten zetten, ze wilden gelijk weten waar ik het heb laten doen. Dit is ongetwijfeld nu mijn vaste adresje en ik zal het aan iedereen aanraden!
Show venue reply...
1
414243
44