Feras Salon Reviews

Amsterdamsestraatweg 394, Utrecht

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,2
24 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De wimpers waren er schots en scheef opgezet en er zat amper krul in Ik had al na drie dagen gaten die ik niet netjes kreeg met het borsteltje. Na twee weken was alles weg. Zonde van mijn geld.
Wat een fijne salon! Er word echt geluisterd naar wat je wilt maar er word ook meegekeken met wat kan en wat er bij je past. De kapper is echt heel goed in z’n werk en de dames bij de balie zijn heel vriendelijk en lief!!! Ik zou de salon aan iedereen aanraden en ik kom sowieso terug!!
Ik werd geholpen door een vriendelijke man die duidelijk veel kennis heeft over het vak. Ben goed geholpen en zeer tevreden naar huis gegaan!
Hele vriendelijke kapper. Een man met veel ervaring. Na het knippen föhnde hij het nog mooi in model. Ik liep stralend weer de deur uit. Blij met het resultaat!
Ze begonnen pas 25 minuten te laat te knippen, waardoor ik mijn afspraak heb gemist. Tevens was mijn haar tegen die tijd droog (ze hebben het wel gewassen) en is het totaal niet geknipt zoals ik wilde. Werd ik ook nauwelijks aan Me gevraagd. Meisje achter de balie was aardig, verder ging ik bijna huilend weg. Zou dit niemand aanraden.