Healthqvist

5,0
24 reviews
Bernsedijk 2, Bern, 5318LE
Open Today: 09:00 - 21:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

5,0
24 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Genoten van een fijne, ontspannen behandeling. Een warm welkom en professioneel advies. Even heerlijk kunnen relaxen. Dankjewel
Ik heb er van genoten!
Echt aan te raden!!! Hele fijne ervaring! Echt een verwennerij, je gaat ontspannen naar buiten met een Swedish Glow.
Ontvangst was heel hartelijk, Elin gaf een duidelijke uitleg. En de behandeling was heerlijk. Ik kijk uit naar de volgende keer.
Mijn huid verbetert enorm! Heb niet de makkelijkste huid maar krijg echt specialistisch advies en behandelingen op maat. En de salonbezoekjes zijn echte verwen momenten.
Show more reviews...

About

Healthqvist
Bernsedijk 2
5318LE Bern

Op deze unieke en rustige plaats op het Nederlandse platteland wordt u compleet ontzorgt door een huidspecialist met kwalitatieve aandacht voor uw huid. Bij Healthqvist komt de Zweedse kwaliteit samen met de Nederlandse luxe.

Het team: Bij Healthqvist hebben zij ruim 5 jaar ervaring binnen de Zweedse huidverbetering.

Gespecialiseerd in: Bij Healthqvist werken zij alleen met producten die een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten bevatten. Met deze producten bereiken zij een effectief en zichtbaar resultaat in de uitstraling van uw huid. Het resultaat van een natuurlijke, gezonde en stralende huid is wat wij de “Swedish glow” noemen. Bij een huidverbeteringstraject starten zij altijd met een huidanalyse en horen zij graag wat uw gewenste resultaat is. Op basis van de huidanalyse en uw gewenste resultaat geven zij een deskundige advies op maat. Zo kijken zij wat voor u het beste behandelingsplan en daarbij behorende producten zijn.

Merken en producten: IMAGE Skincare, The Swedish Glow, Marc Inbane

Extra’s: Healthqvist is de waar het Zweedse huidverbeteringsmerk The Swedish Glow gecreëerd en ontwikkeld wordt.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
19:0021:00
FriFriday
09:0016:30
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

FAQs

Frequently asked questions about Healthqvist

Healthqvist is open on Tuesday and Wednesday from 09:00 to 21:00, on Thursday from 19:00 to 21:00 and on Friday from 09:00 to 16:30. It is closed on Monday, Saturday and Sunday.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
At Healthqvist you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.

Beauty Salons nearby