Hotel Jakarta Amsterdam

Javakade 766, Amsterdam
4,5
102 reviews
Javakade 766, Amsterdam

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,5
102 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Netjes en professioneel
Anoek
a day ago
Ideale behandeling als je niet kan kiezen tussen een gezichtsbehandeling en een massage. Heerlijk deep tissue massage en gezichtsbehandeling gehad. Zeer tevreden! Bedankt Lola!
Anonymous
2 days ago
Het hotel is prachtig! Een fijne onvangst gehad bij de wellness receptie. Ik was iets te vroeg dus kreeg een kop thee aangeboden bij de bar. Het personeel was heel vriendelijk. Daarna een super fijne facial en ontspanningsmassage gehad van een lieve dame. Het enige grote nadeel vond ik alleen de temperatuur in de ruimte. Wat was het koud! De dame vertelde dat de verwarming centraal gereguleerd was dus ze kon er helaas niks aan doen. Heb een extra handdoek gekregen wat een beetje hielp, maar voor een ontspanningsmassage vind ik de temperatuur toch wel een belangrijk onderdeel. De olie die gebruikt werd was helaas ook niet verwarmd. Ik heb bij andere massage salons gezien dat ze een elektrische deken gebruiken op de massage tafel. Misschien is dat een optie? Ik hoop dat jullie hier wel een oplossing voor kunnen vinden! Jammer, want al was de service heel fijn, een ontspanningsmassage terwijl je ligt te koukleumen is toch wel een dompertje.
L.
7 days ago
Monica
8 days ago
na waxen wenkbrauwen ook nakijken op eventueel achtergebleven haartjes en deze alsnog weghalen met epileertangetje. Lief personeelslid
Paula
8 days ago
Show more reviews...

About

Hotel Jakarta Amsterdam
Javakade 766
Amsterdam

Bij Hotel Jakarta Amsterdam aan de Javakade ben je aan het juiste adres voor een heerlijke wellness-behandeling. Hier wordt zowel vanbinnen als vanbuiten naar je lichaam gekeken om zo te gaan voor het totaalplaatje. Na een uitgebreide skincheck wordt samen met het professionele team een behandelplan opgesteld en zo toe gewerkt naar jouw beauty-doel. Het draait hier namelijk niet enkel om het uiterlijk, Hotel Jakarta Amsterdam geeft jou graag een goed en gezond gevoel.

MonMonday
07:0022:00
TueTuesday
07:0022:00
WedWednesday
07:0022:00
ThuThursday
07:0022:00
FriFriday
07:0022:00
SatSaturday
07:0022:00
SunSunday
07:0022:00

Beauty Salons nearby