Indischa Flower Reviews

Gevers Deynootweg 27A, Den Haag

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,9
52 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Toen ik de salon binnenkwam voelde ik al gelijk de rust en de goede energie. De behandeling zelf was heel ontspannend en rustgevend. Na de behandeling had ik gelijk een hele mooie gezonde glow en voelde ik mij helemaal opgeladen. Als je even een moment voor je zelf wil nemen en toe bent aan innerlijke rust, dan is dit het juiste adres! Ik ga vanaf nu elke maand mezelf trakteren op een behandeling bij Indischa flower en kan nu al niet wachten op mijn volgende behandeling!
Ik heb de Maharani behandeling mogen ontvangen van Rabia. Het was een heerlijke, rustgevende en ontspannende ervaring. Een behandeling die ik aan iedereen zou aanraden die opzoek is naar twee uurtjes rust en kalmte.
Een behandeling bij Indischa Flower voelt alsof je week lang in een retraite bent geweest. Voor iedereen die even iets echt voor zichzelf wil doen een aanrader (maar ook het beste cadeau dat je kan geven of krijgen). Nadien voel je je als een prinses en super Zen. Tot gauw ❤️
Dat fraaie verjaardagscadeau voor een schoonheidsbehandeling kon ik niet afslaan natuurlijk. Als ik dan toch ga moet het wel iets bijzonders zijn en kwam ik via Treatwell uit bij Indischa Flower. Ik koos voor de Maharadja wat zoveel betekent als heer of vorst. En inderdaad werd ik vorstelijk ontvangen :) Ik voelde me door de innemendheid van Rabia al gelijk op mijn gemak. De anderhalf uur die volgden waren als gelukzalig zweven tussen hemel en aarde en heeft ook mijn huid zichtbaar goed gedaan.
Na verschillende vrienden een behandeling kado te hebben gedaan eindelijk ook een 'treat' voor mijzelf. Zonder verwachtingen werd ik verwelkomt met een leuk gesprek waarbij direct een link werd gelegd met wat ik van de behandeling kon verwachten. De behandeling zelf was heerlijk! Ik voelde mij zeer op mijn gemak en kwam helemaal tot ontspanning. Na de behandeling even bijkomen en mijn ervaring delen. Indischa flower is professioneel, heeft kennis van de materie en is zeer vriendelijk!
1
78
9
10