Institute for Seasonal Skin Therapy

Schapendreef 133, 3034ZL Rotterdam
Schapendreef 133, 3034ZL Rotterdam

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb een peeling van Dr. Schrammek laten doen bij Margaret, en heb daar erg veel plezier van! Margaret is gastvrij, netjes, geinteresseerd en kan erg goed vertellen over haar producten. Ik was blij verrast met de behandeling én met het resultaat, het heeft mijn huid stukken beter gemaakt! Deze behandeling is zeker aan te raden.
Show venue reply...
erg deskundig
Show venue reply...
Ik ben zeer tevreden met mijn eerste ervaring bij Margaret. Op basis van de reviews kwam ik bij haar terecht en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik kom terug. Bedankt!
Show venue reply...
Erg fijne massage en M. heeft kennis van haar vak. Erg prettig ook dat ze alleen met organische producten werkt en de tijd neemt om vragen te beantwoorden.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Margaret
4.8
12 reviews

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

About

Institute for Seasonal Skin Therapy
Schapendreef 133
3034ZL Rotterdam

Bij Institute for Seasonal Skin Therapy in Rotterdam heb je een uitgebreide keuze aan kwalitatieve huidverbeterende en verzorgende behandelingen. Of je nu last hebt van acne, rosacea, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, littekens, huidverslapping een vette, droge of onzuivere huid - hier ontvang je een behandeling en advies op maat. Er wordt gewerkt met de producten van Deynique, LavieSage en Organics. Eigenaresse Margaret is ook orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ze verzorgt complementaire therapie waarbij voeding onderdeel van uitmaakt. Heb je last van een burn-out, overgewicht, diabetes en vermoeidheid, dan kan je met orthomoleculaire therapie het roer omgooien.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby