Elandsgracht 51, Amsterdam, 1016TN

Browse services

Venue reviews

4,9
566 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Topkapper en hart op de goede plek!
Ik vind het bijzonder te ervaren hoe Siko precies weet welk kapsel passend is bij je persoonlijkheid. Hij kijkt en luistert heel nauwkeurig, zoek over model als kleur. Ben superblij met deze ervaring
Super fijne salon, altijd super tevreden met het resultaat. Lorin kleurt als de beste!
Kamilia is echt een vakvrouw.
Show venue reply...
Siko treats you and your hair like no other. It's always such beautiful experience with very personal haircuts making your character stand out and shine. It's that quality you don't find anywhere else in Amsterdam.
Show more reviews...

Meet the team

Zoë

Services

Hair
Siko
Salon owner & Creative director
5.0
125 reviews

About

Haarstylist Siko van Berkel draait al heel wat jaren mee in de top van de kapperswereld. Zijn talent zit vooral in het ‘kijken’; de structuur en de vorm van het haar. Het gaat bij hem niet om de nieuwste techniek, maar om wat het haar nodig heeft. Hij knipt op droog haar, zodat hij ‘meteen kan zien wat het haar doet’. Op deze manier creëert hij een natuurlijke look en valt het haar op zijn mooist.

Services

Hair

What our customers say about Siko

Knowledgeable18
Talented15
Skilled14
Exceptional11
Kris
Haar stylist & Colorist
5.0
13 reviews

About

Haarstylist Kris van Laerhoven is een expert in knippen en kleuren; van stylen tot highlights en natuurlijke balayages. Zeg maar gerust het hele pakket. Met haar kennis die ze verkreeg in binnen- en buitenland weet ze als geen ander hoe ze iemands uitstraling kan versterken en de juiste look te creëren. De identiteit van de klant is het uitgangspunt: wie ben je, wat voor haartype heb je, hoe valt het haar en wat past goed bij de vorm van je gezicht? Bij Kris draait het niet altijd om de laatste trends, maar vooral om wie je bent en wat goed bij je past.

Services

Hair
Kamilia
Top Stylist & Colorist
5.0
46 reviews

About

Specialisatie Haarstylist Kamilia Homri is gespecialiseerd in knippen, maar ze kleurt ook. Haar talent zit in het creëren van een kapsel dat langdurig zijn model behoudt. De identiteit van de klant staat voor haar centraal: wie ben je, wat voor levensstijl heb je en hoe draag je je haar zelf? Bij iedere klant kijkt ze naar het volume en de structuur van het haar en de dagelijkse styling, en daar knipt ze op. Kamilia knipt op droog haar en is een expert in het knippen van krullen. Daarnaast geeft ze graag stylingadvies.

Services

Hair
Lorin
Salon owner & Senior Colorist
5.0
148 reviews

About

Lorin Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten in Nederland. Ze staat nationaal en internationaal bekend om haar techniek en is specialist in het ‘natuurlijk kleuren’; het haar lijkt bijna op natuurlijke wijze gehighlight. Ze werkte bij de beste kapsalons in zowel Londen als Amsterdam.

Services

Hair

What our customers say about Lorin

Skilled18
Talented15
Knowledgeable13
Professional13

About

Kapsalon in de Jordaan
Elandsgracht 51
1016TN Amsterdam

Kapsalon in de Jordaan vind je aan de gezellige Elandsgracht in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor knippen, stylen, haarverzorging en diverse kleurbehandelingen zoals highlights of een balayage.

Eigenaar Siko werkt meer dan 25 jaar als kapper en haarstylist, en eigenaresse Lorin meer dan 14 jaar als kleurspecialist. De salon staat bekend doordat zij veel hebben gewerkt met nationale en internationale modebladen. Bij de wat bekendere Nederlanders is Kapsalon in de Jordaan dan ook favoriet. In de salon wordt gekeken naar wat er bij je past, en hoe je beste eigenschappen versterkt kunnen worden. Hoewel het niveau hoog ligt, is de sfeer in de salon laagdrempelig, intiem en warm. Iedereen is welkom.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
10:3019:30
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby