Kapsalon in de Jordaan

4,9
451 reviews
Elandsgracht 51, Amsterdam, 1016TN
Open Today: 10:30 - 19:30

Browse services

Venue reviews

4,9
451 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Perfect geverfd en geknipt! en het was gezellig!
Ben donker brunette van mezelf en het was al een paar keer geblondeerd door andere kappers maar Lorin heeft het echt waanzinnig afgemaakt. Had het niet beter kunnen wensen. Nieuwe vaste klant erbij in ieder geval!
Show more reviews...

Meet the team

Kamilia
Top Stylist & Colorist
5.0
32 reviews

About

Specialisatie Haarstylist Kamilia Homri is gespecialiseerd in knippen, maar ze kleurt ook. Haar talent zit in het creëren van een kapsel dat langdurig zijn model behoudt. De identiteit van de klant staat voor haar centraal: wie ben je, wat voor levensstijl heb je en hoe draag je je haar zelf? Bij iedere klant kijkt ze naar het volume en de structuur van het haar en de dagelijkse styling, en daar knipt ze op. Homri knipt op droog haar en is een expert in het knippen van krullen. Daarnaast geeft ze graag stylingadvies. Loopbaan Homri begon op haar vijftiende met de kappersopleiding in Rotterdam. Tijdens en na haar driejarige opleiding werkte ze vier dagen in de week bij verschillende salons. Vanaf haar tweeëntwintigste werkt ze bij kapsalon Sjenkels in Rotterdam. In deze periode volgt ze veel trainingen en ontwikkelt ze verder zich tot gerenommeerd kapper. Zo is ze onderdeel van het creatieve team en wordt ze getraind door Siko van Berkel. Homri specialiseert zich in droog knippen, natuurlijk kleuren en andere kaptechnieken. Ze gaat regelmatig mee naar fotoshoots en video-opnames. Later gaat de haarstylist zelf ook trainingen geven in droog knippen en creatief knippen. Haar eigen talent ontwikkelt ze verder tijdens een training bij Mogeen Haarschool in Amsterdam. Homri gaat ook enkele keren mee naar Paris Fashion Week voor haarstylingklussen. Na zeven jaar verruilt ze Sjenkels voor de Amsterdamse kapsalon Le Souk. Sinds juli 2020 werkt Homri bij Kapsalon in de Jordaan.

Services

Hair
Lorin
Salon owner & Senior Colorist
5.0
128 reviews

About

Lorin Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten in Nederland. Ze staat nationaal en internationaal bekend om haar techniek en is specialist in het ‘natuurlijk kleuren’; het haar lijkt bijna op natuurlijke wijze gehighlight. Ze werkte bij de beste kapsalons in zowel Londen als Amsterdam.

Services

Hair

What our customers say about Lorin

Skilled15
Talented15
Knowledgeable13
Professional11
Doris

Services

Hair
Zoë

Services

Hair
Siko
5.0
100 reviews

About

Haarstylist Siko van Berkel draait al heel wat jaren mee in de top van de kapperswereld. Zijn talent zit vooral in het ‘kijken’; de structuur en de vorm van het haar. Het gaat bij hem niet om de nieuwste techniek, maar om wat het haar nodig heeft. Hij knipt op droog haar, zodat hij ‘meteen kan zien wat het haar doet’. Op deze manier creëert hij een natuurlijke look en valt het haar op zijn mooist.

Services

Hair

What our customers say about Siko

Knowledgeable17
Talented13
Skilled10
Exceptional9

About

Kapsalon in de Jordaan
Elandsgracht 51
1016TN Amsterdam

Kapsalon in de Jordaan vind je aan de gezellige Elandsgracht in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor knippen, stylen, haarverzorging en diverse kleurbehandelingen zoals highlights of een balayage.

Eigenaar Siko werkt meer dan 25 jaar als kapper en haarstylist, en eigenaresse Lorin meer dan 14 jaar als kleurspecialist. De salon staat bekend doordat zij veel hebben gewerkt met nationale en internationale modebladen. Bij de wat bekendere Nederlanders is Kapsalon in de Jordaan dan ook favoriet. In de salon wordt gekeken naar wat er bij je past, en hoe je beste eigenschappen versterkt kunnen worden. Hoewel het niveau hoog ligt, is de sfeer in de salon laagdrempelig, intiem en warm. Iedereen is welkom.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
10:3019:30
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby