Kungfu Tuina Massage

Arnhemseweg 9F, 3811NN Amersfoort
Arnhemseweg 9F, 3811NN Amersfoort

Browse services

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Zeer goede sportmassage van Dechuang. Wat is die dame sterk :-) Stevige massage en evengoed met gevoel gemasseerd. Gastvrije en gemoedelijke ontvangst, Li is een heel aardige en betrokken gastvrouw. Goede aandacht voor specifieke wensen/klachten. Communicatie is soms uitdagend (beperkt Nederlands) maar met enkele woorden en handgebaren goed te doen. Vond het zelf wel leuk eigenlijk en nogmaals, de massage was echt heel goed.
Prima
Vriendelijk ontvangen. Heerlijke massage, niet alleen ontspannen maar ik merkte ook dat de masseuse wist wat ze deed, door ook aandacht te besteden aan knopen die ze tegenkwam in mijn schouders. Ik wil hier zeker vaker komen.
Goede uitgebreide kundige behandeling. Schouders en nek zaten behoorlijk vast. Na de massage merkte ik gelijk verbetering. Soms is het wel iets lastig communiceren door de taalbarrière maar desondanks kom ik zeker terug!
Echt een fantastische massage gehad! Erg kundig en wist precies de plekjes te vinden. Keek ook zeer goed naar het lichaam als geheel. Echte aanrader!
Show more reviews...

Meet the team

Li
4.7
26 reviews

Services

Massage
Dechuang
4.8
9 reviews

Services

Massage

About

Kungfu Tuina Massage
Arnhemseweg 9F
3811NN Amersfoort

In Amersfoort vind je Kungfu Tuina Massage. Je bent hier aan het juiste adres voor een traditionele Chinese massage, ontspanningsmassage, sportmassage, aromatherapie-massage en cupping.

In deze salon zijn ze gespecialiseerd in Chinese massages zoals de Tui Na massage en Gua Sha massage. Met de Tui Na massage worden de meridianen gemasseerd om de bloeds- en energieomloop te activeren of te stimuleren. Gua Sha is een Chinese schraaptechniek waarmee de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Voor welke soort massage je ook gaat, je weet dat je hier even helemaal tot rust komt.

Handig om te weten: de salon is 7 dagen per week geopend.

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0021:00
SunSunday
10:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby