Larimer Skincare + Medispa

4,8
245 reviews
Kerkring 14, Klundert, 4791HE
Open Today: 09:00 - 17:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,8
245 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Je ervaart een luxe, ontspannen sfeer doordat de salon warm en knus aanvoelt, de producten heerlijk ruiken en de behandeling uitgebreid wordt gedaan!
Hygiënische en goede pedicure, die het prima aanpakt.
Zeer goed
Show more reviews...

Meet the team

Aimée
Schoonheidsspecialiste + Pedicure
4.9
79 reviews

About

Gecertificeerd Schoonheidsspecialiste en Pedicure. |Dermatologie voor schoonheidsspecialiste + specialisatie acne| In 2013 heb ik Larimer Skincare + Medispa opgericht. Ik vind het belangrijk om te blijven vernieuwen en altijd de nieuwste technieken in mijn schoonheidssalon aan te bieden. Zo krijgt u als klant de beste kwaliteit behandelingen. Bij mij kunt u terecht voor huidverbeterende behandelingen, pedicure, manicure, massage en make-up. Mijn werk doe ik met veel passie en liefde. Ik vind dat een bezoek aan Larimer meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we wat uw wensen zijn en wat bij u past. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen bij Larimer Skincare + Medispa waar u heerlijk kan genieten in een oase van rust en ontspanning. Vriendelijke groeten, Aimée Timmermans AGB Code: 96011264 Register Paramedische Voetzorg: P20130135B

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Physical therapy

What our customers say about Aimée

Professional8
Skilled5

About

Larimer Skincare + Medispa
Kerkring 14
4791HE Klundert

Larimer Skincare + Medispa aan de Kerkring in Klundert is een exclusieve schoonheidssalon voor een unieke ervaring. Kwaliteit, vakkennis en professionaliteit staan bij deze salon hoog in het vaandel. De gediplomeerde huidspecialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen het beste resultaat te behalen. De aanpak voor de 'perfecte huid' begint met een compleet programma. Er worden gewerkt met hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten en met de nieuwste innovatieve apparaturen. Het doel is om jouw huid te verbeteren tot op het hoogt haalbare niveau. Vertrouw op het moment en geniet in een oase van rust en ontspanning waar je aan de grenzen van de tijd kunt ontsnappen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0023:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0017:30
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Skin Clinics nearby