Promenadeplein 111, Zoetermeer
Open Today: 09:00 - 18:00

Browse services

Venue reviews

5,0
11 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Eerste microneedling ooit, ze legde eerst alles goed uit, boekt veel tijd voor je zodat alles rustig aan kan, als de naaldjes te veel worden je even adempauze kan nemen en iedere vraag beantwoord kan worden. Kom hier zeker nog terug!
Kimberly was heel aardig en vakkundig. Ze nam gerust haar tijd gedurende de behandeling en gaf ook goed uitleg van wat ze allemaal gaat doen, wat heel fijn was. De microneedling behandeling zelf deed niet pijn, en heb al mijn volgende 2 afspraken geboekt.
Afgelopen week mijn tweede peeling gedaan bij Kimberley en wat ben ik tevreden. Ik heb erg last van acne en pigmentvlekken en met mijn donkere huid weten veel schoonheidsspecialisten geen raad. Vandaar dat ik naar Kimberley ben gegaan die als huidtherapeut meer ervaring heeft en dat is aan alles te merken. De behandelingen zijn goed geprijsd, duidelijke uitleg over wat je kan verwachten en goede uitleg over de nazorg. Ik kom nu om de 4 weken voor het beste resultaat!
Super tevreden! Kimberly is erg vriendelijk en heel toegankelijk. Ze geeft goede en duidelijke uitleg en geeft advies waar nodig is. Ze neemt echt de tijd voor je. Ik kijk zeker uit naar de volgende behandelingen! Dank je wel Kimberly 😊
Show more reviews...

Meet the team

Kimberly
Eigenaresse / Paramedisch huidtherapeute

About

Kimberly heeft de 4-jarige Hbo-opleiding Huidtherapie afgerond aan de Haagse Hogeschool en is daarmee gediplomeerd paramedicus. Hiervoor heeft zij de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niv. 3 & 4 gevolgd. Zij heeft dan ook een grote passie voor het verbeteren van de huid en het verhelpen/verminderen van huidaandoeningen. Door diverse werkervaring binnen de cosmetische en medische branche weet ze hoe ze een verschil kan maken bij het behandelen van de huid. Doordat zij zelf altijd veel huidproblemen heeft gehad, van acne tot littekens, is het dan ook haar missie om van een probleemhuid een gezonde huid te maken.

Services

Body
Face
Hair removal
Medical & Dental

Amenities

General
Pets are not allowed
LGBTQIA+ friendly
Air conditioning
Internet
Free Wifi
Accessibility
Wheelchair accessible
Payment methods
Cash accepted
Credit card accepted
Debit card accepted

About

Maas Huidtherapie
Promenadeplein 111
Zoetermeer

Bij Maas Huidtherapie aan het Promenadeplein kun je terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen. Eigenaresse Kimberly werkt met de beste technieken, waaronder microneedling, om vele verschillende huidproblemen bij alle huidtypes te kunnen verhelpen. Haar passie is dan ook om ervoor te zorgen dat je je letterlijk beter in je vel gaat voelen!

  • Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Bus
  • Het team: Eigenaresse Kimberly is klantgericht en werkt met de beste technieken om verschillende huidproblemen bij alle huidtypes te kunnen verhelpen.
  • Sfeer: Kwaliteit in een prettige en professionele omgeving
  • Gespecialiseerd in: Huidverbetering
  • Merken en producten: Mesoestetic© en Meditopics
  • De extra’s: Gratis parkeermogelijkheid voor de deur
MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Mesoestetic

Beauty Salons nearby