Massage Therapie Agnieszka

Proveniersplein 5, Rotterdam
4,9
211 reviews
Proveniersplein 5, Rotterdam

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,9
211 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Agnieszka besprak vooraf goed door wat ze kon doen en hoe ik mij voelde. Ze kwam professioneel over en het was een prettige ervaring. Na de massage had ik geen pijn in mijn onderrug meer! Ik kom graag nog een keer terug.
The staff was respectful and friendly. The treatment was very helpful, my feet had tight muscles and felt better immediately after the session.
Ik heb een geweldige massage gehad. Ze vroeg van tevoren goed wat ik wilde, waar ze op moest letten en de massage was uiteindelijk heerlijk.
Super
That was fantastic as always.
Show more reviews...

Meet the team

Agnieszka
5.0
141 reviews

Services

Body
Massage

About

Massage Therapie Agnieszka
Proveniersplein 5, Rotterdam

Aan het Proveniersplein te Rotterdam ligt de salon Massage Therapie Agnieszka waar de gelijknamige eigenaresse verschillende soorten massages geeft met een professionele benadering naar klanten toe. Zij heeft een diploma voor fysiotherapie en heeft jarenlang ervaring opgedaan met het masseren bij verschillende klachten en ziektebeelden. Agnieszka’s kennis is heel breed, bij haar kun je met elke klacht terecht. Zo heeft ze tevens professionele kennis op het gebied van anatomie, biologie en psychologie. Naast klachtgerichte massages kun je bij haar natuurlijk ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Handig om te weten: in de salon wordt Engels gesproken, Agnieszka zelf spreekt ook pools. Ook kan er in de salon niet gepind worden.

MonMonday
11:0019:00
TueTuesday
11:0019:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
11:0019:00
FriFriday
11:0019:00
SatSaturday
11:0016:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby