Massage Therapie Agnieszka

Proveniersplein 5, Rotterdam
4,8
87 reviews
Proveniersplein 5, Rotterdam

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
87 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Perfect!!!! Als altijd!!!
Agnieszka
8 days ago
Na de massage was ik goed ontspannen, de masseuse was professioneel en zij wist met haar achtergrond als fysiotherapeut de juiste massage te geven. Vooraf vroeg ze door over wat er precies nodig was. De salon was schoon en prettig. De masseuse is een fijn persoon waarmee je een leuk gesprek mee kan voeren.
Eelko
8 days ago
Supergoede ferme massage gehad. Echt van opgeknapt. Klein verbeterpuntje: een bluetooth speakertje aanschaffen (hoeft niet duur te zijn) om muziek op af te spelen in plaats van het blikkerige geluid uit de laptop
Anonymous
11 days ago
Iman
14 days ago
Agnieszka geeft een professionele indruk & bezit veel kennis over het menselijk lichaam- ze heeft goede ervaring met littekenbehandelingen en rug/nekklachten
Anonymous
17 days ago
Show more reviews...

About

Massage Therapie Agnieszka
Proveniersplein 5, Rotterdam

Aan het Proveniersplein te Rotterdam ligt de salon Massage Therapie Agnieszka waar de gelijknamige eigenaresse verschillende soorten massages geeft met een professionele benadering naar klanten toe. Zij heeft een diploma voor fysiotherapie en heeft jarenlang ervaring opgedaan met het masseren bij verschillende klachten en ziektebeelden. Agnieszka’s kennis is heel breed, bij haar kun je met elke klacht terecht. Zo heeft ze tevens professionele kennis op het gebied van anatomie, biologie en psychologie. Naast klachtgerichte massages kun je bij haar natuurlijk ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Handig om te weten: in de salon wordt Engels gesproken, Agnieszka zelf spreekt ook pools. Ook kan er in de salon niet gepind worden.

MonMonday
11:0020:00
TueTuesday
11:0020:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
11:0020:00
FriFriday
11:0020:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby