Massagepraktijk Carenetics

Moeflonweide 11, 3437EE Nieuwegein
4,8
52 reviews
Moeflonweide 11, 3437EE Nieuwegein

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
52 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
alle "knopen" zijn weer opgeruimd
Altijd fijn om bij Kiki te komen. Ze voelt snel en goed aan wat er nodig is, is gastvrij en vriendelijk en weet je op je gemak te stellen. :)
Show venue reply...
Ook nu ik verhuist ben, blijf ik toch bij Kiki, voor mijn maandelijkse massage. Ze weet wat ze doet, werkt professioneel en ik voel altijd direct resultaat. Erg fijn om mij een één keer in de maand, door Kiki, te laten behandelen. Echt een aanrader!
Show venue reply...
in 1 woord geweldig.
Kiki, weet wat ze doet. Ze is gast vrij en heel vakkundig.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Kiki
4.9
29 reviews

About

In mijn praktijk is mijn doel jou even een moment voor jezelf te geven, te onthaasten, te luisteren naar jouw lichaam, bewust zijn in het nu. Je kan delen in wat je moet loslaten, maar dit kan ook in stilte. Vaak vertelt het lichaam zelf waar het behoefte aan heeft, alleen vergeten we om te luisteren. Je auto geef je een apk en onderhoudsbeurt, waarom je lichaam dan niet? Ik combineer technieken voor een behandeling op maat. Ook kan ik coachen bij chronische pijn, SOLK, RSI, fibromyalgie, stress en burnout klachten en geef ik beweeg- en houding advies. Lichaam en geest werken samen en daarom vind ik het belangrijk naar het geheel te kijken. Wees welkom en dan kijken we samen tijdens de intake, wat er nodig is, ontspannen is zo belangrijk! Warme groet, Kiki

Services

Body
Massage

About

Massagepraktijk Carenetics
Moeflonweide 11
3437EE Nieuwegein

Bij Massagepraktijk Carenetics in Nieuwegein ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep muscular technics' en cupping therapie.

Eigenaresse Kiki heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sport, massages en coaching. Je bent dus zeker in goede handen. Vertrouwen, rust en kwaliteit staan ​​centraal in deze massagepraktijk. Tijdens de massage worden verschillende technieken gecombineerd voor een massage op maat. Kiki kijkt naar het geheel en luistert naar je wensen, zodat ze eventuele klachten kan verlichten en je volledig kunt ontspannen. Ze helpt je ook bij chronische pijn, stress en burn-outklachten.

Handig om te weten: het is mogelijk om gratis voor de deur te parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
11:0021:30
WedWednesday
11:0017:00
ThuThursday
11:0021:30
FriFriday
13:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
11:0014:00

Massage & Therapy Centres nearby