Moeflonweide 11, Nieuwegein, 3437EE
Open Tomorrow: 13:00 - 20:00
Off peak

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
136 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Kiki heeft jarenlange pijnklachten enorm verminderd door haar behandeling en gerichte tips om met chronische pijn om te gaan. Bij mij het eerste wat me echt heeft geholpen. Kom nu regelmatig, heerlijke massage, voel me altijd weer helemaal ontspannen na een behandeling.
Fijne massage! Kiki weet heel goed wat ze doet!
Show more reviews...

Meet the team

Kiki
5.0
97 reviews

About

In mijn praktijk is mijn doel jou even een moment voor jezelf te geven, te onthaasten, te luisteren naar jouw lichaam, bewust zijn in het nu. Je kan delen in wat je moet loslaten, maar dit kan ook in stilte. Vaak vertelt het lichaam zelf waar het behoefte aan heeft, alleen vergeten we om te luisteren. Je auto geef je een apk en onderhoudsbeurt, waarom je lichaam dan niet? Ik combineer technieken voor een behandeling op maat. Ook kan ik coachen bij chronische pijn, SOLK, RSI, fibromyalgie, stress en burnout klachten en geef ik beweeg-, adem- en houding advies. Lichaam en geest werken samen en daarom vind ik het belangrijk naar het geheel te kijken. Heb je langdurig klachten of ontspanning nodig? Kom dan gerust langs. Ik doe ook familie opstellingen en systemisch werken om inzicht te krijgen waarom een klacht of patroon in stand wordt gehouden. Wees welkom en dan kijken we samen tijdens de intake, wat er nodig is, ontspannen is zo belangrijk! Warme groet, Kiki

Services

Body
Massage

What our customers say about Kiki

Knowledgeable17
Professional12
Skilled9
Experienced8

Amenities

Cleaning and hygiene
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Products
Natural ingredients
Organic products
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted

About

Massagepraktijk Carenetics
Moeflonweide 11
3437EE Nieuwegein

Bij Massagepraktijk Carenetics in Nieuwegein ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, deep muscular technics' en cupping therapie.

Eigenaresse Kiki heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sport, massages en coaching. Je bent dus zeker in goede handen. Vertrouwen, rust en kwaliteit staan ​​centraal in deze massagepraktijk. Tijdens de massage worden verschillende technieken gecombineerd voor een massage op maat. Kiki kijkt naar het geheel en luistert naar je wensen, zodat ze eventuele klachten kan verlichten en je volledig kunt ontspannen. Ze helpt je ook bij chronische pijn, stress en burn-outklachten.

Handig om te weten: het is mogelijk om gratis voor de deur te parkeren.

MonMonday
10:3014:30
TueTuesday
13:0021:30
WedWednesday
13:0018:00
ThuThursday
10:3020:30
FriFriday
13:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
11:0014:00

Massage & Therapy Centres nearby