Massagepraktijk ZenMir

4,6
27 reviews
Minervaplein 2, Utrecht
Open Tomorrow: 09:30 - 18:00

Browse services

Venue reviews

4,6
27 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het was een fijne massage, goede sfeer. Heel prettig dat naar het geheel wordt gekeken ipv enkel naar symptomen.
Heel fijne ervaring
Show venue reply...
Ik voel me erg op mijn gemak bij Mirette. Er is veel aandacht voor jou als persoon en deze aandacht voelt ook oprecht. Mirette houdt rekening met hoe je je voelt en of de behandeling goed voelt voor je. Er is een open communicatie. De massagetechnieken zijn daarnaast wisselend wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ik voel me erg ontspannen als ik hier vandaan kom.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Mirette
Massagetherapeut
4.9
17 reviews

About

In 2016 startte ik mijn praktijk voor massages Zen Mir. Dit betekent ZIE MIJ! Jezelf zien en met compassie kijken hoe het echt met je gaat en daarmee het meer bewust worden/zijn van je lijf. Even stilstaan bij alles wat er is. Wanneer er een pijnklacht is, hoe verhoudt jij je er dan mee? Moet de pijn weg of zoek je naar de oorzaak van de klacht? En hoe ga je om met emotionele pijn en gespannenheid? Massages geven is helemaal mijn passie geworden en als Holos Massagetherapeut nodig ik jou uit, in afstemming en naar behoefte, tot zelfonderzoek en bewustwording. De massages bij ZenMIr zijn persoonlijk, ontspannen en met aandacht. www.zenmirmassages.net Uit je hoofd, in je lijf!

Services

Massage

Amenities

Product
Vegan products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Organic products
Payment methods
Cash accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station
Paid parking available

About

Massagepraktijk ZenMir
Minervaplein 2
Utrecht

Bij Massagepraktijk ZenMIr op het Minervaplein in Utrecht kun je terecht voor diverse massages. Mirette werkt vanuit de holistische' visie waarbij de klant wordt uitgenodigd om contact te maken met alles wat er in het moment speelt.

De benadering van Mirette is persoonlijk, aandachtig en betrokken, dit maakt dat er altijd afstemming is met jou, als klant. Massages helpen het lichaam om weer een balans te voelen na een periode van stress en herstel. Er wordt gewerkt met biologische, dierproefvriendelijke massageolie.

Haar specialisaties zijn o.a. burn-out, herstel van een verslaving en rouw. Mirette begeleidt je vanuit compassie, kennis en ervaringsdeskundigheid. Je lijf als ingang naar bewustwording.

Handig om te weten: in deze salon wordt afgerekend met een tikkie of via een factuur.

MonMonday
09:3018:00
TueTuesday
09:3021:00
WedWednesday
09:3021:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3018:00
SatSaturday
13:0017:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby